Jennifer Aniston: Αποκάλυψε πού εργαζόταν πριν πρωταγωνιστήσει στα Φιλαράκια

Jennifer Aniston: Αποκάλυψε πού εργαζόταν πριν πρωταγωνιστήσει στα Φιλαράκια

Η 52χρονη ηθοποιός ομολόγησε ότι ήταν υπάλληλος σε εταιρία ταχυμεταφορών πριν ενταχθεί στο καστ της δημοφιλούς σειράς.

Η Jennifer Aniston είναι αναμφίβολα ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών αφού διεκδικεί βραβείο Emmy με τα «Φιλαράκια» στην αποψινή απονομή που θα διεξαχθεί στο Event Deck του Λος Άντζελες.

Τα «Φιλαράκια» διεκδικούν 4 βραβεία στα Emmy Awards

https://www.instagram.com/p/CSFQeNyFlos/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το reunion της σειράς έχει αποσπάσει 4 υποψηφιότητες στα φετινά Emmy Awards και συγκεκριμένα τις: Outstanding Variety Special (Pre-Recorded), Outstanding Production Design For A Variety Special, Outstanding Directing For A Variety Special and Outstanding Lighting Design/Lighting Direction For A Variety Special).

Jennifer Aniston: Μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον David Schwimmer

«Συγχαρητήρια στην οικογένεια των Friends για τις 4 υποψηφιότητες Emmy. Ήταν μία τόσο ιδιαίτερη επανένωση για εμάς και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι από το να τη μοιραστούμε μαζί σας», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Aniston στο Instagram.

Ακόμα μια celebrity στην ομορφιά! Η Jennifer Aniston μόλις λάνσαρε το δικό της beauty brand

https://www.instagram.com/tv/CT8o5DEMHqk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H απρόσμενη αποκάλυψη της Jennifer Aniston για την επαγγελματική της ζωή



Η 52χρονη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Jimmy Fallon και την εκπομπή «The Tonight Show» και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Friends» δήλωσε on camera ότι εργαζόταν ως αγγελιοφόρος ποδηλάτου (άτομα που εργάζονται για εταιρείες ταχυμεταφορών που μεταφέρουν και παραδίδουν αντικείμενα με ποδήλατο) στη Νέα Υόρκη. Ναί, κι όμως!

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πως αυτή ήταν μία από τις πρώτες (και αρκετά δύσκολες) δουλειές που έκανε για να βιοποριστεί πριν αρχίσει να εργάζεται σαν ηθοποιός. Η Aniston μετακόμισε σε νεαρή ηλικία από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη όπου παρέμεινε για αρκετά χρόνια.

Πηγή κεντρικής: @jenniferaniston