Η Angelina Jolie βαρέθηκε την υποκριτική

Η Angelina Jolie βαρέθηκε την υποκριτική

Έξι παιδιά και πολλές φιλανθρωπικές ενέργειες μετά, η διάσημη ηθοποιός δήλωσε πως δεν νοιάζεται τόσο πολύ για την καριέρα της πλέον.

Είναι μία από τις πιο διάσημες και καλοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο, με εκατομμύρια θαυμαστές και μια καριέρα που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο Χολιγουντιανό κοντέρ.

Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία όμως, μπροστά στην οικογένεια και το κοινό καλό.

Έτσι φαίνεται, τουλάχιστον, μετά τις τελευταίες δηλώσεις της Angelina Jolie, της οποίας η «καριέρα» ως μαμά έξι παιδιών της έχει αλλάξει την προοπτική πάνω σε πολλά θέματα.

«Ποτέ δεν υπήρξα αγνώμον για το γεγονός πως είμαι ηθοποιός», είπε η 36χρονη Jolie σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στους Financial Times. «Αλλά νομίζω πως είχα περισσότερο ανάγκη την υποκριτική όταν ήμουν νεότερη. Προσπαθούσα να αμφισβητήσω πολλά πράγματα στη ζωή, και το ότι έβρισκα χαρακτήρες που μπορούσα να τους αναπτύξω και να μάθω μέσα από αυτούς με βοηθούσε πολύ». Ωστόσο τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει, κατά την ίδια. «Τώρα είμαι μεγαλύτερη και ξέρω ποια είμαι. Και δεν ενδιαφέρομαι τόσο, πλέον, στο να βρω κάποιον χαρακτήρα για να με βοηθήσει να απαντήσω σε κάποιο ερώτημα, όσο στο να βρω την απάντηση μόνη μου, ως γυναίκα, ως ενήλικας, μαζί με την οικογένειά μου».

Παρ' όλα αυτά, η Jolie δεν έχει άμεσα σχέδια εγκατάλειψης της καριέρας της ως ηθοποιός, όχι τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον. Παραδέχεται όμως πως «Δεν αγαπώ την υποκριτική όσο την αγαπούσα κάποτε. Αγαπώ το να είμαι μαμά».