Σασμός: Οι τρεις ύποπτοι για τη δολοφονία του Στεφανή και ο ένοχος που ετοιμάζει νέο χτύπημα

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Οι τρεις ύποπτοι για τη δολοφονία του Στεφανή και ο ένοχος που ετοιμάζει νέο χτύπημα

'Ερχεται σήμερα στις 21.00 στον Alpha το πιο ανατρεπτικό επεισόδιο της σειράς

Εξελίξεις στο Σασμό! Ο Στεφανής πριν πέσει νεκρός θα συναντήσει τους τρείς ανθρώπους που έχουν κίνητρο για να τον βγάλουν από τη μέση. Ποιος όμως ήταν ο πιο ικανός, ο πιο αδίστακτος να το κάνει πράξη; Η δολοφονία του στο σημερινό επεισόδιο, στις 21.00 θα αλλάξει τα πάντα.

Spoiler Σασμός: Δολοφονούν τον Στεφανή και ο Μαθιός ορκίζεται εκδίκηση

Οι ζωές των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων δεν θα είναι πια οι ίδιες μετά το σημερινό επεισόδιο. Για να μην σας πούμε και όλων των υπολοίπων στο χωριό. Ο Στεφανής πριν αφήσει την τελευταία του πνοή θα έχει τρείς πολύ σημαντικές αλλά και γεμάτες ένταση συναντήσεις. Η μία θα είναι με τον Πέτρο Βρουλάκη στην καντίνα με τον οποίο πάρα λίγο να έρθουν στα χέρια αν δεν έμπαινε ανάμεσά τους ο Κώστας. Ο νεαρός θα τον ειρωνευτεί, γιατί ακόμη παραμένει πολύ θυμωμένος που η μεταξύ τους συνεργασία χάλασε. Πρώτος ύποπτος.



Ο δεύτερος ύποπτος είναι ο ιδιοκτήτης της καντίνας που καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την γυναίκα του ‘Ασπα και τον Στεφανή. Ο Στεφανής τον συναντά αλλά ο Κώστας δεν του έχει δείξει ακόμη πόσα ξέρει και πόσα κρύβει. Δείχνει όμως στην γυναίκα του ότι δεν είναι κορόιδο.


https://www.instagram.com/p/CT7WJOUFmxK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το δεύτερο χτύπημα

Ο τρίτος ύποπτος θα μας μπερδέψει λιγάκι. Είναι ο Μαθιός που συναντά τον ξάδελφό του Στεφανή και του ζητά να είναι καθαρός απέναντι στην Βασιλική, να τιμά το στεφάνι του. Με λίγα λόγια (και σταράτα) του εφιστά την προσοχή ότι δεν θα του ξαναδώσει άλλοθι για την απιστία του.

Φαίνεται ότι του έχει θυμώσει αλλά δείχνει προς το παρόν ότι μένει στην τελευταία συμβουλή-προειδοποίηση. Ο Μαθιός δίνει όμως και τις συμβουλές του στον αδελφό του Αστέρη να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του με την Στέλλα πριν να είναι αργά. Προς το παρόν εκείνος δεν του λέει για ποιο λόγο και κυρίως για ποια θέλει να αφήσει την αρραβωνιαστικιά του. (εκεί να δείτε τι έχει να γίνει)

Και ενώ η θλίψη και το σοκ επικρατεί στο χωριό μετά την απώλεια του Στεφανή, οι πληροφορίες λένε πως ο ίδιος δολοφόνος ετοιμάζει νέο χτύπημα. Όχι όμως ακόμη.

#xamos tha ginei