Spoiler Σασμός: Δολοφονούν τον Στεφανή και ο Μαθιός ορκίζεται εκδίκηση

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Δολοφονούν τον Στεφανή και ο Μαθιός ορκίζεται εκδίκηση

Οι νέες εξελίξεις κόβουν την ανάσα και το μίσος νικά την αγάπη. 

Το επεισόδιο του Σασμού την Δευτέρα στις 20 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στον Alpha δεν θα σε αφήσει σε ηρεμία.

O Στεφανής πέφτει νεκρός κοιτώντας τον δολοφόνο του κατάματα. Ο Μανώλης είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Στεφανής είναι περήφανος για την επιτυχία του γιου του στις εξετάσεις και ο Νικηφόρος αποφασίζει να τον βοηθήσει στις δουλειές στα χωράφια. Πατέρας και γιος είναι χαρούμενοι και στην παρέα τους προστίθεται και ο κολλητός του Νικηφόρου ο Μανώλης.

Τηλεθέαση: Το κοινό ψηφίζει Σασμό και Γη της ελιάς και κλείνει το μάτι στα φιλιά του Αλέξη Παππά

Οι δύο πυροβολισμοί που τα αλλάζουν όλα

Εντελώς ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά του ένας άντρας με το όπλο στραμμένο πάνω του και τον πυροβολεί χωρίς δισταγμό. Ο Στεφανής πέφτει νεκρός (δυστυχώς για τις θαυμάστριες του Τάσου Νούσια) με τον γιο του Νικηφόρο να ακούει από τον στάβλο τους πυροβολισμούς, αλλά τον μικρό Μανώλη κρυμμένο πίσω από τους θάμνους να είναι ο μόνος που βλέπει σοκαρισμένος τον δολοφόνο.


https://www.instagram.com/p/CT5N6WkgSeC

Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και το χωριό αναστατώνεται. Η Βασιλική είναι σοκαρισμένη από τον θάνατο του άντρα της και η Καλλιόπη, ο Μαθιός και ο Αστέρης τρέχουν να συμπαρασταθούν σε εκείνη και τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός ορκίζεται εκδίκηση.

vasiliki foniko

Η Αργυρώ σώζει τον αδελφό της και μένει μακριά από τον Αστέρη

Σύσσωμη η οικογένεια Σταματάκη ρίχνει τις υποψίες στους μόνιμους εχθρούς τους, τους Βρουλάκηδες. Η Αργυρώ όμως θα δώσει άλλοθι στον αδελφό της Πέτρο, γιατί είναι σίγουρη ότι δεν ήταν εκείνος ο δολοφόνος. Οι δύο οικογένειες είναι και πάλι στα χαρακώματα και ο έρωτας της Αργυρώς με τον Αστέρη, φαντάζει πιο επικίνδυνος από ποτέ.

Ο Στεφανής γνώριζε τον δολοφόνο του

Από το ύφος του πριν τον πυροβολήσουν, φαίνεται πως δεν του ήταν άγνωστος ο άνθρωπος που ακαριαία του αφαίρεσε την ζωή. Και όπως έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια, ο Πέτρος Βρουλάκης είχε λόγο να τον σκοτώσει μετά την διάλυση της συμφωνίας τους, ενώ ο Μαθιός παρόλο που ήταν ξάδελφος του, είχε τον έρωτα για την Βασιλική να του φουντώνει την ζήλια του. Και οι δύο είχαν λόγο να το κάνουν. Εκτός αν κάποιος άλλος τους πρόλαβε.



Η αγωνία κορυφώνεται και ο δολοφόνος σίγουρα θα γυρίσει στον τόπο του εγκλήματος!