Η Ashley Graham περιμένει δίδυμα! Το συγκινητικό βίντεο με το υπερηχογράφημα

Η Ashley Graham περιμένει δίδυμα! Το συγκινητικό βίντεο με το υπερηχογράφημα

Η Graham έκανε την επίσκεψή της στον γιατρό, αλλά δεν περίμενε αυτό που άκουσε.

Μόλις τον περασμένο Ιούλιο επιβεβαιώθηκαν τα νέα για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Ashley Graham. Το μοντέλο διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του στο πλευρό του συζύγου της, Justin Ervin, ανακοίνωσε με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο στο Instagram πως περιμένει δίδυμα!

«Μάλλον τα δύο τεστ επιβεβαιώνουν ότι είμαι έγκυος», λέει η Graham στην αρχή του βίντεο. «Είναι δίδυμα;», ρωτάει τον γιατρό, ο οποίος στη συνέχεια τής το επιβεβαιώνει αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για δύο αγόρια που θα γίνουν τα μικρότερα αδέρφια του πρώτου της γιου, Isaac Menelik Giovanni Ervin.

https://www.instagram.com/p/CUDElDYlijq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Θα έχουμε τρία αγόρια!»

Η Ashley Graham ποζάρει γυμνή και αποτελεί έμπνευση για κάθε γυναίκα

Η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

«Ο περασμένος χρόνος ήταν γεμάτος εκπλήξεις, μεγάλες ανακουφίσεις, γνώριμα ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Τώρα αρχίζω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το νέο κεφάλαιο για εμάς», έγραψε η Graham στις 13 Ιουλίου για να ανακοινώσει τα νέα στους followers της.

https://www.instagram.com/p/CRRTiLertyK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ανακοίνωση συνόδευσε με μία τρυφερή φωτογραφία στην οποία πόζαρε με ένα λευκό πουκάμισο και την εμφανώς φουσκωμένη της κοιλίτσα και περπατούσε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Έγκυος στο 2ο παιδί της η Ashley Graham: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram



Οι αναρτήσεις της στο Instagram

Η Graham αποφάσισε να επικοινωνεί δημόσια την εγκυμοσύνη της από τη στιγμή που έκανε την ανακοίνωση των ευχάριστων. Στο προφίλ της στο Instagram έχει δημοσιεύσει πλούσιο υλικό και φωτογραφίες που απαθανατίζουν την ίδια με φουσκωμένη κοιλίτσα, συγκεντρώνοντας την αγάπη του κόσμου.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις το φωτογραφικό άλμπουμ της δεύτερης εγκυμοσύνης της.