Τηλεθέαση: Σταματίνα, Κατερίνα, Ζήνα, Σασμός και Gntm κάνουν την διαφορά

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Σταματίνα, Κατερίνα, Ζήνα, Σασμός και Gntm κάνουν την διαφορά

Η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου επηρέασε την πρωινή ζώνη της ψυχαγωγίας. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε μπροστά, η Κατερίνα Καινούργιου κυριάρχησε, η Ιωάννα Μαλέσκου αντιμετωπίζει πρόβλημα απέναντι από την Ζήνα Κουτσελίνη και οι σειρές της μυθοπολασίας, δηλαδή η Γη της Ελιάς και ο Σασμός δίνουν την μάχη τους με το Gntm που δεν χάνει τους πιστούς του θαυμαστές.


https://www.instagram.com/p/CUBBCwfoCUa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

‘Ηταν αναμενόμενο πως με την συνέντευξη που πήρε από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η Κατερίνα Καινούργιου, θα ηγείτο της πρωινής κούρσας της Δευτέρας. Η συνέντευξη αυτή συζητήθηκε από όλους, σίγουρα της άξιζε η κορυφή και για τον τρόπο που χειρίστηκε δημοσιογραφικά, ένα τόσο ευαίσθητο προσωπικά και νομικά θέμα. Κρατώντας μια σταθερή βάση στο μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής της κοντά στο 20% έφτασε μέχρι και 22,3% στο δυναμικό κοινό σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε λίγο πιο υψηλές επιδόσεις. 'Αξιζε περισσότερο η Super Κατερίνα.

Υπόθεση βιτριόλι: No1 trend στο Twitter η εκπομπή της Καινούργιου - Κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα



Η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου: Όσα είπε για την κατηγορούμενη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει κάθε λόγο να χαμογελά, με το Happy day να φτάνει μέχρι το θεαματικό 25,6%! Η Φαίη Σκορδά και η Δανάη Μπάρκα κινήθηκαν γύρω στο 15% ως μέσο όρο, ενώ η πρεμιέρα του Breakfast@star έφτασε μέχρι 12%. Είναι σαν τα πρωτάκια στο σχολείο ακόμη η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς. 'Εχουν ακόμη δρόμο για να γίνουν συνήθεια στο τηλεκοντρόλ μας. ‘Ηταν ωστόσο μια νέα πρόταση. Νέα πρόσωπα στην tv δεν αναζητούμε τα τελευταία χρόνια;

Μονοψήφια και μεγάλος προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για Μαλέσκου

Οι Αταίριαστοι το πρωί λόγω και της φόρας της πρωινής ψυχαγωγίας δεν έχουν βρεί τα πατήματά τους στο δυναμικό κοινό όπου σημείωσαν μονοψήφια, αλλά όμως κρατούν την δύναμή τους στο γενικό κοινό (δηλαδή στις μεγαλύτερες ηλικίες) όπου σημείωσαν μέχρι 16,9%. Ο μεγάλος προβληματισμός αφορά την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στο ίδιο κανάλι. Οι τηλεθεατές δεν….love it και το 6,5% ως μεγαλύτερο ποσοστό είναι άκρως απογοητευτικό. Η Ζήνα Κουτσελίνη απέναντι της στο Star πρωτοστατεί. Με αποκλειστικά, με ρεπορτάζ, με άποψη, με χαρακτήρα, (αυτά είναι τα συστατικά επιτυχίας) φτάνοντας μέχρι 18%.


https://www.instagram.com/p/CUDj7TaA93s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι βραδινές συνήθειες δεν αλλάζουν

Ο Σασμός στον Alpha άγγιξε το 30% λίγο πριν ηχήσουν οι πυροβολισμοί για τον Στεφανή, η Γη της ελιάς στο Mega πήρε τα πάνω της μετά τις 10.00 φτάνοντας το 20,7% και οι θεαματικές audition του Gntm στο Star που έφτασε μέχρι το 31,5% συμπληρώνουν το αχτύπητο βραδινό τρίο.