Γη της ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν - Νέα απόπειρα κατά της Μυρτάλης!

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν - Νέα απόπειρα κατά της Μυρτάλης!

Απειλές και απρόσμενες επισκέψεις πρωταγωνιστούν στο αποψινό επεισόδιο.

Στη Γη της Ελιάς, δεν έχουμε προς το παρόν ηρεμία. Η Ιουλία, μετά την τυχαία συνάντηση που είχε με τον Στάθη, και τη γυναίκα του, Αρετή, έρχεται σε μεγάλη αντιπαράθεση μαζί του γιατί δεν μπορεί να συγκρατήσει την ζήλια της. Εκείνος την ηρεμεί και κανονίζουν να βρεθούν στο εξοχικό της, στην Καρδαμύλη. 'Ομως η απρόσμενη επίσκεψη του Ισίδωρου, θα τους... χαλάσει το μυστικό ραντεβού.Η Χάιδω συνεχίζει να απειλεί τη Μαρίνα και σύντομα τα κουτσομπολιά για τη σχέση της με τον Μάνο «κυκλοφορούν» σε όλη την Αερόπολη.

Η Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου) απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως η δεύτερη διαθήκη του πατέρα της, δεν είναι τελικά πλαστή. Ωστόσο, ο δικηγόρος της, Λυκούργος (Γιώργος Παρτσαλάκης), έχει ακόμα ελπίδες ότι μπορούν να κερδίσουν την υπόθεση και προσπαθεί να την ενθαρρύνει. Την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης αποφασίζει ότι πρέπει να κάνει μια ακόμη απόπειρα με την βοήθεια του Ανέστη και να την βγάλουν από την μέση!


https://www.instagram.com/p/CTz9Vidg8In/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαρίνα και ο Μάνος δεν μπορούν να ζήσουν τον έρωτά τους ελεύθερα

Η Μαρίνα και ο Μάνος, συναντιούνται στο σπίτι της, όμως και εκεί, μια απρόσμενη επίσκεψη θα τους χαλάσει το ραντεβού. Οι δυο τους είναι τόσο ερωτευμένοι, αλλά δεν μπορούν να το ζήσουν. Βλέπεις, κανείς στη Μάνη δεν τους θέλει μαζί, και πρώτη απ' όλους η Χάιδω. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Μάνος αντικατέστηκε την κόρη της τόσο γρήγορα με άλλη γυναίκα. Εκείνος, όμως, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να τη διεκδικεί. Το πάθος του για εκείνη έχει φουντώσει όσο ποτέ.

Γη της ελιάς: Η Χάιδω έξαλλη, η Μυρτάλη σε αδιέξοδο, ο Μάνος σε δίλημμα και η Αθηνά ζητά ανακωχή

Η Βασιλική πίσω δεν γυρνά!

Η Βασιλική επιμένει στην απόφασή της να γίνει ανεξάρτητη και δεν επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειάς της, παρόλο που κατά βάθος έχει συγχωρέσει τη μητέρα της. Γι' αυτό παρακαλάει τον αδελφό της Στέφανο να μεσολαβήσει προκειμένου να πιάσει δουλειά στο ανθοπωλείο της Μαρίνας. Θέλει να πατήσει επιτέλους στα δικά της πόδια. Εκείνος, μη μπορώντας να πει όχι στη μικρή του αδερφή, που της έχει τεράστια αδυναμία, συμφωνεί. Παραλείπει κάτι όμως. Να μιλήσει πρώτα στους γονείς τους...

Η Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) δέχεται εξώδικο από τον δικηγόρο της Μυρτάλης, Λυκούργο, και γίνεται έξαλλη. Ο Αποστόλης κρατά την υπόσχεσή του και κάνει το πρώτο μάθημα ιππασίας με την Ευτυχία (Ιφιγένεια Πιερίδου), ενώ αργότερα απειλεί τον Δημήτρη πως, αν δεν ξεκόψει με την αδελφή του, Άννα, θα τον καρφώσει στη «μητέρα» του, την Αθηνά.



Ευτυχία και Αποστόλης έρχονται όλο και πιο κοντά

Η Μυρτάλη εντοπίζει τον ντετέκτιβ που είχε παρακολουθήσει την Αθηνά και τον Δημήτρη. Για να της μιλήσει, όμως, ζητά και το ανάλογο αντίτιμο. Η Αθηνά παρακαλάει τη Μαργαρίτα να μην προδώσει το μεγάλο μυστικό σχετικά με τη μάνα της, που πασχίζει τόσα χρόνια να κρατήσει κρυφό.


https://www.instagram.com/p/CT9DAwfgNmF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Άννα, έχοντας παρασυρθεί από τον έρωτά της για τον Δημήτρη, τον πιέζει να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά εκείνος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο με διάφορες δικαιολογίες. Η Ευτυχία και ο Αποστόλης έρχονται ακόμα πιο κοντά, ενώ ο πρώην σύντροφός της Ανέστης, που την ζήλευε και την κακοποιούσε, καραδοκεί. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι δεν του «ανήκει» πια όπως νόμιζε και πως έχει προχωρήσει τη ζωή της.

Υπάρχουν συναισθήματα μεταξύ Λυκούργου και Χάιδως;

Ο Λυκούργος εξομολογείται στη Χάιδω ότι νιώθει τύψεις για τον άδικο χαμό του Σταύρου Βρεττάκου, ο οποίος αυτοκτόνησε στα 26 του χρόνια. Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά. Να δείτε ότι κάτι θα συμβεί και δε θα μείνουν μόνο φίλοι...

Δείτε στη photo gallery που είναι τα ζευγάρια που το τηλεοπτικό κοινό θέλει να δει μαζί στη Γη της Ελιάς!

Cover photo: @ifigenia.dionisis.fans