Η 14χρονη Ariana Grande στο LA - Η άγνωστη ιστορία για τη μετακόμισή της

Η 14χρονη Ariana Grande στο LA - Η άγνωστη ιστορία για τη μετακόμισή της

Η Ariana είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες του πλανήτη, όμως, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι.

Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, η Ariana Grande με τους υπόλοιπους κριτές του Αμερικανικού The Voice -Kelly Clarkson, John Legend, Blake Shelton- «άνοιξαν» το σόου με ένα λαμπερό performance. Η βραδιά περιλάμβανε ένα mash-up του «Respect» της Aretha Franklin και του «Hold On, I’m Coming» των Sam & Dave, στο οποίο οι κριτές και coaches έδειξαν το τεράστιο εύρος των φωνητικών τους ικανοτήτων.



Λίγο πριν, όμως, η Ariana εμφανίστηκε στο «The Kelly Clarkson Show», όπου και μοιράστηκε με το κοινό μία προσωπική της ιστορία για την εποχή που ήταν 14 ετών και μετακόμισε στο Los Angeles (Οι γονείς της είχαν μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στη Florida πριν τη γέννησή της).

Ariana Grande: Παντρεύτηκε κρυφά τον Dalton Gomez

Η εμφάνιση της Ariana Grande στο σόου της Kelly Clarkson

Κατά την εμφάνισή της στο σόου της Clarkson, η 28χρονη Grande μίλησε για την περίοδο που είχε περάσει από οντισιόν για τον ρόλο της στη σειρά «Victorious». Μέχρι τότε, δεν είχε ξαναβρεθεί στο LA και βρισκόταν εν αναμονή της απάντησης της παραγωγής σχετικά με το αν τα κατάφερε.

«Η πρώτη φορά που ήρθα στο LA ήταν για το callback για το Victorious. Είχα τόσο άγχος, αλλά ήμουν και πολύ ενθουσιασμένη», άρχισε να λέει η Ariana.



Το μυστικό για όγκο στα λεπτά και αδύναμα μαλλιά, σύμφωνα με τον hairstylist της Ariana Grande

Η συζήτηση περί μετακόμισης με τη μητέρα της

Ήταν μόλις 14 ετών και μιλούσε με τη μητέρα της, Joan, για την προοπτική του ρόλου. Η Joan Grande είναι επιχειρηματίας αλλά πάνω απ’ όλα μαμά που πάντα στήριζε την Ariana σε ό,τι ήθελε να κάνει.

«Ήμουν πολύ μικρή. Ήμουν 14, αλλά ποτέ δεν είχα ξαναέρθει πριν το callback μου. Και μετά η μαμά μου έλεγε ‘Πιστεύεις πραγματικά ότι μπορείς να το κάνεις; Θα πάρουμε ένα σπίτι. Πρέπει να πάρουμε διαμέρισμα; Πιστεύεις ότι μπορείς να πάρεις τον ρόλο;’ Και της απαντούσα ‘Το ελπίζω. Δεν έχω ιδέα’»

«Ευτυχώς (που πήρα τον ρόλο). Γιατί τι θα είχε γίνει αν δεν τον είχα πάρει; ‘Θα είχαμε το συμβόλαιο για άλλους 6 μήνες’»

Style Hair Flip GIF by Ariana Grande

Έκτοτε, φυσικά, έχουν αλλάξει πολλά και η Ariana σήμερα είναι μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες τραγουδίστριες του πλανήτη.