Enrique Iglesias:Τα παιδιά του μεγάλωσαν πολύ –Δες το σπάνιο βίντεο που ανέβασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Enrique Iglesias:Τα παιδιά του μεγάλωσαν πολύ –Δες το σπάνιο βίντεο που ανέβασε

H Anna Kournikova και ο Enrique Iglesias μοιράζονται αδημοσίευτο υλικό με τα παιδιά τους.

H Anna Kournikova και ο Enrique Iglesias είναι ζευγάρι από το 2001 όταν εκείνη εμφανίστηκε στο video clip του για το τραγούδι Escape. Συνεχώς αρνούνταν να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα δημοσιεύματα για τις προσωπικές της σχέσεις, όμως τον Ιούνιο του 2008 το περιοδικό Daily Star διέδιδε τον Iglesias ως παντρεμένο με την Kournikova. Το 2013 χώρισαν για λίγο όμως επανασυνδέθηκαν και είναι μαζί μέχρι και σήμερα.

Μαζί έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά, τα οποία ωστόσο βλέπεις αρκετά σπάνια στα social media. Μια από αυτές τις σπάνιες φορές είναι και η ανάρτηση της Anna Kournikova με τα παιδάκια της στο Instagram.

Η κόρη του Enrique Iglesias έγινε ενός και είναι μια κούκλα

Το σπάνιο βίντεο της Anna Kournikova με τα παιδιά της

Στις 16 Δεκεμβρίου 2017 η Anna Kournikova έγινε μαμά για πρώτη φορά, χαρίζοντας στον Enrique Iglesias δύο παιδάκια, αφού απέκτησαν δίδυμα, τη Lucy και τον Nicholas. Τότε οι δύο stars ανέβαζαν αρκετά συχνά στιγμές με τα δίδυμα στα social media, και τα έβλεπες να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.

Στις 30 Ιανουαρίου 2020 η Anna έκανε την έκπληξη και πάλι και κάτω από τη μύτη όλων έγινε μαμά ξανά φέρνοντας στον κόσμο ακόμη ένα κοριτσάκι, τη Mary.

Είναι αυτή η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood; Δεν φαντάζεσαι ποιοι θα γίνουν γονείς ξανά

Υπάρχουν φορές που ο Enrique Iglesias ανεβάζει στο Instagram στιγμές με τα παιδιά του, όμως δεν είναι τόσο συχνές, όσο ενδεχομένως θα ήθελαν οι fans τους. Και κάπως έτσι σκέφτηκε μάλλον η Anna και ανέβασε ένα σπάνιο βίντεο με τα τρία της παιδάκια να «οδηγούν» ένα μίνι Land Rover (προφανώς ήταν τηλεκατευθυνόμενο) και να γελούν μεταξύ τους, με την εικόνα να είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένη.


https://www.instagram.com/p/CUAc3f6lV6A

Τα παιδάκια των Enrique-Kournikova έχουν μεγαλώσει πολύ

Τα δίδυμα Lucy και Nicholas είναι σχεδόν τεσσάρων ετών σήμερα, ενώ η Mary σε τέσσερις μήνες θα γίνει δύο ετών. Το κοινό στοιχείο και των τριών παιδιών πάντως είναι πως πρόκειται για τρία πολύ χαριτωμένα παιδάκια και σίγουρα όμορφα, αφού τόσο η μαμά, όσο και ο μπαμπάς είναι γοητευτικοί άνθρωποι.



Το caption της Anna στο Instagram έγραφε: «#chasingthesun #finalalbum», ενώ είχε emoji 3 ήλιους. Το Chasing the sun είναι ο τίτλος του τραγουδιού που ακούγεται στο background από το νέο άλμπουμ του Enrique Iglesias, ενώ το Final είναι το όνομα του άλμπουμ του, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από τρεις ημέρες.