Η Βίκυ Καγιά με το Shopping Star κατάφερε να κάνει τον κόσμο στο Twitter να ξεχάσει το GNTM

Πατούλια Κατερίνα
Η Βίκυ Καγιά με το Shopping Star κατάφερε να κάνει τον κόσμο στο Twitter να ξεχάσει το GNTM

To GNTM δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα το κοινό του Twitter.

Είναι το πρώτο ever Ελληνικό GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά αυτό που παρακολουθούμε και οι auditions εξελίσσονται όπως κάθε χρόνο, με μια διαφορά.

Το GNTM δεν έχει καταφέρει να γίνει πρώτο trend στο Twitter, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Ποιος θα ξεχάσει την audition του περσινού νικητή Ηρακλή Τσουζίνοφ που κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να γίνει trend στα social media και να κερδίσεις χιλιάδες followers στο Instagram.



Στο σημερινό επεισόδιο, το #gntmgr δεν έχει γίνει trend ακόμα αλλά το Shopping Star με τη Βίκυ Καγιά κατάφερε να γίνει Νο1 trend στο Ελληνικό Twitter.

Τι αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά για το GNTM

Κάνοντας ποδαρικό στο breakfast @star, το νέο πρωινό του Star, η Βίκυ Καγιά εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να αφήσει το GNTM το οποίο είχε τη σφραγίδα της:

«Μέχρι να καταφέρω να βγάλω απ΄το στομάχι μου το GNTM και να πω ότι υπάρχει κάποιο άλλο project και να προχωρήσω, μου πήρε χρόνο. Δεν ήταν εύκολο να το αποδεχτώ. Δέχτηκα τη νέα πρόταση, είχα κουραστεί πάρα πολύ, είμαι και μαμά και ήθελα να περάσω ένα καλοκαίρι με τα παιδιά. Για μένα ήταν η ώρα να σταματήσω».



Η Καγιά κράτησε το έτερο παιδί της στο Star, το Shopping Star που δεν απαιτούσε γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι και θα είναι παρουσιάστρια του Dancing with the Stars το οποίο θα το δούμε μέσα στον Οκτώβριο.

(Μάθε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Dancing with the Stars εδώ)

Σασμός κόντρα στο GNTM:

Το ριάλιτι μοντέλων, έχει δεχτεί φέτος μεγάλη κόντρα στα νούμερα από τον Σασμό του Alpha, ο οποίος κονταροχτυπήθηκε με το Shopping Star και τελικά επικράτησε μέχρι το τέλος του επεισοδίου.

Η πλοκή του Σασμού έχει κατάφερε να τον κάνει να κερδίσει φανατικό κοινό και μένει να δούμε αν ο κόσμος του GNTM θα επιστρέψει στο bootcamp ή στην είσοδο των παικτών στο σπίτι.

H τηλεθέαση της Δευτέρας:

(Δες την τηλεθέαση των υπόλοιπων προγραμμάτων εδώ)

Ο Σασμός στον Alpha άγγιξε το 30% λίγο πριν ηχήσουν οι πυροβολισμοί για τον Στεφανή, η Γη της ελιάς στο Mega πήρε τα πάνω της μετά τις 10.00 φτάνοντας το 20,7% και οι θεαματικές auditions του GNTM στο Star που έφτασε μέχρι το 31,5% συμπληρώνουν το αχτύπητο βραδινό τρίο.

Στα νέα του GNTM είχαμε wild card


https://www.instagram.com/p/CUGB7jWq6hz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Δημήτρης Σκουλός αποφάσισε να δώσει την wild card σε μια μαμά, η Σταματίνα που τον εντυπωσίασε με το μπρίο της και με το κέφι της να γίνει το επόμενο GNTM.

Πάντως, η απόφαση του φωτογράφου να χρησιμοποιήσει την wild card του στην 27χρονη Σταματίνα, έκανε έξαλλο το Twitter.