Κατερίνα Παπουτσάκη: Oλική μεταμόρφωση σε σταρ των 70's (photos)

Κατερίνα Μπούσιου
Κατερίνα Παπουτσάκη: Oλική μεταμόρφωση σε σταρ των 70's (photos)

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση και το στιλ της ηθοποιού!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν στα «Καλύτερά μας χρόνια» στις 28 Σεπτεμβρίου στην ΕΡΤ1 και είναι πραγματικά στα καλύτερα της, αφού για τις ανάγκες του ρόλου της κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε, θυμίζοντάς μας σταρ του ελληνικού κινηματογράφου της παλιάς καλής εποχής.

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Κατερίνα Παπουτσάκη γίνεται διάσημη σχεδιάστρια μόδας!

Τα γυρίσματα της season 2 για την τηλεοπτική σειρά που αγαπήθηκε πολύ και συζητήθηκε αρκετά πέρυσι, είχαν ξεκινήσει από τα μέσα Αυγούστου. Και επειδή μεταφερόμαστε πια στα χρόνια της μεταπολίτευσης, οι ήρωες μας έπρεπε να εναρμονιστούν στο στιλ της εποχής. Με τα ζωηρά χρώματα και pattern στα ρούχα τους και τις θρυλικές καμπάνες στα παντελόνια τους. Η Κατερίνα πραγματικά λάμπει!


https://www.instagram.com/p/CUFr23MoCza

Αλλαγές και... φουρτούνες στους Αντωνόπουλους

Η σειρά επιστρέφει με ανατροπές όλων των ειδών στις ζωές της οικογένειας Αντωνόπουλου και όλων των φίλων τους. Η επαγγελματική ζωή της Μαίρης (Κατερίνα Παπουτσάκη) αλλάζει ολοκληρωτικά με την γνωριμία της με την Ναντίν Μαρκάτου (Ρένα Κυπριώτη) που θα διακρίνει το ταλέντο της στην μόδα, θα λατρέψει τα φορέματα που σχεδιάζει και έτσι θα την γνωρίσει στους κοσμικούς κύκλους. Η Μαίρη είναι έτοιμη να ανοίξει ένα ακόμη μαγαζί, αυτή τη φορά όμως όχι στην γειτονιά της αλλά στο Κολωνάκι! Φυσικά ο Στέλιος (Μελέτης Ηλίας) δεν καλοβλέπει τις φιλοδοξίες της γυναίκας του και ξεσπά μουρμούρα άνευ προηγουμένου. Η μόνη που θα την βοηθήσει είναι η αδελφή της Νανά (Τζένη Θεωνά), της οποίας η ζωή επίσης αλλάζει και επιστρέφει ξανά από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, αφού ο γάμος της δεν είναι στα καλύτερά του.



New entry στην σειρά, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Λίλα Μπακλέση, η Ρένα Κυπριώτη.

Τα καλύτερα μας βράδια επιστρέφουν!

(πηγή φωτό Instagram)