Τηλεθέαση: Κατερίνα και Δανάη ασταμάτητες, Ζήνα και Ελένη νικήτριες - Μεγάλη πτώση για Φαίη

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Κατερίνα και Δανάη ασταμάτητες, Ζήνα και Ελένη νικήτριες - Μεγάλη πτώση για Φαίη

Οι νικήτριες δεν άλλαξαν. Ανησυχητικές οι πτώσεις σε κάποια προγράμματα στο δυναμικό κοινό.

Εδραιώνει μέρα με την μέρα την δυναμική της στην ζώνη 10.00 με 13.00 η Κατερίνα Καινούργιου, με τη Δανάη Μπάρκα σε μεγάλη άνοδο φέτος, τη Ζήνα Κουτσελίνη να παίζει χωρίς αντίπαλο και την Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι να προηγείται αλλά να δέχεται ασφυχτική πίεση από τον Νίκο Μουτσινά και τη Ζέτα Μακρυπούλια μετά τις 15.00.


https://www.instagram.com/p/CUHWkziIAPz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπόθεση βιτριόλι: No1 trend στο Twitter η εκπομπή της Καινούργιου - Κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα

Η Super Κατερίνα Καινούργιου, δεν έπεσε χθες κάτω από το 20% παρά μόνο στο τελευταίο τέταρτο της εκπομπής της, χτυπώντας κορυφή φτάνοντας το 23,5%. Η φετινή έκπληξη είναι η Δανάη Μπάρκα που με την έξυπνη θεματολογία (παλιές κλασικές φάρσες της TV αλλά και συνεντεύξεις) έχει κάθε λόγο να χαίρεται, με την εκπομπή στο δυναμικό κοινό να κυμαίνεται από το 17,6% μέχρι το 21,8% (στο πρώτο μισάωρο).

Εντύπωση προκαλεί η πτώση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, αφού το πρωινό τους δεν κατάφερε να ανέβει πάνω από το 10%. Πτώση και μονοψήφια για τη Μπέτυ Μαγγίρα στο Open αλλά και για το breakfast@star στην δεύτερη μέρα τους στον τηλεοπτικό αέρα.


https://www.instagram.com/p/CUDfe61IsJf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μεσημέρι είναι γυναικεία υπόθεση!

Η Ζήνα Κουτσελίνη στο Star μετά τις 12.00 έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενη γιατί οι κόποι της αποδίδουν. ‘Έφτασε το 19,7% με τα αποκλειστικά της θέματα και με το πολύ καλό οδοιπορικό μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στα μέρη που μεγάλωσε.



Η Ελένη Μενεγάκη κυμάνθηκε από το 15% μέχρι το 22,8% ενώ άρχισε να πέφτει μετά τις 15.00 δεχόμενη μεγάλη πίεση από τον Νίκο Μουτσινά που έφτασε μέχρι το 20,5% αλλά και το Ρουκ Ζούκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια που κυμάνθηκε από 15,4& μέχρι και 16,9%