Ο Νίκος Νομικός κάνει μαθήματα φωνητικής και πιάνου στα εγγόνια του και η Δούκισσα λιώνει

Ο Νίκος Νομικός κάνει μαθήματα φωνητικής και πιάνου στα εγγόνια του και η Δούκισσα λιώνει

Παππούς και εγγόνια περνούν όμορφες στιγμές και η Δούκισσα απαθανατίζει το θέαμα.

Υπέροχες στιγμές με τα εγγόνια του απολαμβάνει ο τραγουδιστής Νίκος Νομικός παρουσιάζοντας στο κοινό ότι δεν είναι μόνο ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης αλλά και ένας δοτικός παππούς. Η κόρη του, Δούκισσα, που έχει έναν λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 800 χιλιάδες followers, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το όμορφο θέαμα.



Στις νέες φωτογραφίες, ο Νίκος Νομικός κάνει μαθήματα φωνητικής στη μικρή Αναστασία και μαθήματα πιάνου στον Σάββα. Τα παιδιά που διανύουν το 2ο και 3ο έτος της ζωής τους αντίστοιχα φαίνονται πολύ προσηλωμένα στις φωτογραφίες αλλά και στον παππού τους.

nikos nomikos eggonia


Ο Νίκος Νομικός κάνει μαθήματα φωνητικής στην Αναστασία Θεοδωρίδη.

nikos nomikos eggonia3


Ο Νίκος Νομικός κάνει μαθήματα πιάνου στον Σάββα Θεοδωρίδη.

Η πρώτη μέρα του Σάββα στο σχολείο

Η Δούκισσα είναι μία περήφανη και πολύ ευτυχισμένη μανούλα. Δε χάνει ευκαιρία να δημοσιεύει φωτογραφίες με τα κατορθώματα των παιδιών της στο Instagram, όπως όταν πρόσφατα έδειξε στο κοινό τον Σάββα καθώς πήγαινε για πρώτη φορά στο σχολείο.

https://www.instagram.com/p/CTwIQhBDvK5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σήμερα, το αγόρι μου ξεκινάει για πρώτη φορά το σχολείο. Και είναι τόσο ενθουσιασμένος. Φοράει την τσάντα του και τρέχει για να φτάσει! Κι εγώ λίγο πιο πίσω τον κοιτάζω περήφανα, με ένα μεγάλο και φωτεινό χαμόγελο και δακρύζω κρυφά από συγκίνηση!

Το μωρό μου μεγάλωσε. Και ανοίγει τα φτερά του, τα φτερά που φτιάχνουμε με αγάπη 3,5 χρόνια τώρα. Το μωρό μου πετάει σήμερα για πρώτη φορά, μαζί με όλα τα παιδιά που ξεκινούν το σχολείο! Καλή σχολική χρόνια να έχουμε! Αλήθεια, εσείς μανούλες που βλέπετε τα παιδάκια σας να πηγαίνουν για πρώτη φορά στο σχολείο, πώς νιώθετε; Χαμογελάτε ή κλαίτε από συγκίνηση όπως κι εγώ;», έγραψε η Δούκισσα για να συνοδεύσει τη γλυκιά φωτογραφία.

Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες μέρες τους γιου της στο σχολείο και το γλυκό παράπονο (video)