Γενέθλια για την κόρη της Salma Hayek - Η σπάνια κοινή τους φωτογραφία

Γενέθλια για την κόρη της Salma Hayek - Η σπάνια κοινή τους φωτογραφία

H Valentina Paloma Pinault μεγάλωσε πολύ και ποζάρει με τη μαμά της σε μία γλυκιά φωτογραφία.

Γενέθλια (21/9) είχε η κόρη της Salma Hayek και του François-Henri Pinault, Valentina Paloma, και έγινε και επίσημα 14 ετών. Η μοναχοκόρη του ζευγαριού έχει γίνει πια ολόκληρη κοπέλα και η μαμά της που τη λατρεύει αποφάσισε να της κάνει μία πολύ ιδιαίτερη αφιέρωση στον λογαριασμό της στο Instagram.



Η Salma Hayek, λοιπόν, μοιράστηκε μία σπάνια κοινή τους φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με μία πολύ ιδιαίτερη ευχή.

«Πολύτιμο κορίτσι μου, είσαι τα πάντα για μένα. Ευλογημένη η μέρα που ήρθες στη ζωή μου για να λάμψεις με το λαμπερό σου φως. Χρόνια πολλά, Valentina! Σ’ ευχαριστώ που είσαι ΕΣΥ», έγραψε δίπλα στη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CUFtIuOL7_X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ο γάμος της Salma Hayek με τον François-Henri Pinault

Η Salma Hayek και ο François-Henri Pinault είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Η πρώτη γνωριμία της ηθοποιού με τον επιχειρηματία και CEO του οίκου Kering (Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, κ.α.) έγινε το 1992, αλλά χρειάστηκε να περάσουν 15 χρόνια (2007) μέχρι τελικά να αρχίσουν να βγαίνουν. Το 2009, παντρεύτηκαν στο Παρίσι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και έκτοτε ζουν πολύ αγαπημένοι.

https://www.instagram.com/p/CLSSUatp_Fv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Salma Hayek είμαστε μαζί σου! «Ποστάρω συνέχεια φωτογραφίες μου γιατί έχασα τα κιλά που ήθελα»

Το μυστικό της επιτυχίας του 12ετούς γάμου τους έγκειται σε μία πολύ απλή αλλά σημαντική λεπτομέρεια: Δεν έχουν πει ποτέ κάτι άσχημο ο ένας στον άλλον.

«Όποτε υπάρχει διαμάχη, βάζουμε όλη μας την ενέργεια στο να λύσουμε το πρόβλημα. Ποτέ στο να βρούμε ποιος φταίει ή ‘Έπρεπε να κάνεις αυτό ή εκείνο’. Όχι. Όλη μας η ενέργεια πηγαίνει στο ‘Πώς το λύνουμε αυτό;’», είπε η Hayek στο Red Table Talk του Facebook Watch series και στην Jada Pinkett Smith και συνέχισε «Δεν έχουμε πει ποτέ κάτι κακό ο ένας στον άλλον. Καμία πικρία».