Salma Hayek είμαστε μαζί σου! «Ποστάρω συνέχεια φωτογραφίες μου γιατί έχασα τα κιλά που ήθελα»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Salma Hayek είμαστε μαζί σου! «Ποστάρω συνέχεια φωτογραφίες μου γιατί έχασα τα κιλά που ήθελα»

H διάσημη ηθοποιός έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους σχολίασαν τα πολλαπλά post της με μαγιό στα social media.

Η Salma Hayek είναι αναμφίβολα μία από τις πιο θελκτικές και εντυπωσιακές ηθοποιούς της γενιάς της. Η 55χρονη σταρ της μεγάλης οθόνης έχει παντρευτεί τον Φρανσουά Ανρί Πινό τον οποίο τα media χαρακτηρίζουν συχνά ως βασιλιά της Γαλλικής μόδας και έχουν αποκτήσει μία κόρη. Η αυτοκρατορία της οικογένειας Πινό εκτίνεται από τα Gucci και την Stade Rennais έως τον οίκο δημοπρασιών Christie's.

Την ώρα που η ηθοποιός έχει ό,τι ονειρευόταν κάθε γυναίκα (ρούχα, οικονονομική άνεση, φήμη) εκείνη αποκάλυψε πως θέλησε να αποκτήσει την ωραιότερη εκδοχή του εαυτού της, χάνοντας μερικά περιττά κιλά. Η διάσημη ηθοποιός ακολούθησε πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με γυμναστική, για να πετύχει τον fitness στόχο της.

salmahayek5

Η Salma Hayek παραμένει μία από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές γυναίκες της παγκόσμιας showbiz.

Η Salma Hayek ποζάρει με κόκκινο μαγιό και είναι απλά κορμάρα

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την νέα της εικόνα

«Έπρεπε να χάσω πολύ βάρος και να βάλω την άσκηση στη ζωή μου για να μπω στο μπικίνι μου προς το τέλος του περασμένου έτους», ομολόγησε η Salma Hayek σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Entertainment Tonight. Μπορεί να μην ανέφερε λεπτομερώς πόσα κιλά έχασε ωστόσο η διαφορά έχει φανεί σε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το φετινό καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/CJm1jnvpYcS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χαίρομαι που δημοσίευσα πολλές φωτογραφίες, δεν έχω καμία ντροπή σε αυτό, γιατί ήταν η πρώτη εβδομάδα των διακοπών μου» ανέφερε χαρακτηριστικά, θέλοντας να δώσει τη δική της απάντηση σε όσους έσπευσαν να σχολιάσουν τις σέξι πόζες της με μαγιό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CKO-eJCpIzh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Girl Power: H Salma Hayek αποθεώνει τη Lady Gaga για το House of Gucci

Kάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να θέλει το καλύτερο για την υγεία και την εικόνα της και φυσικά να καμαρώνει για την επίτευξη των στόχων της. Προσωπικά, το φετινό καλοκαίρι ένιωθα πολύ όμορφα με το σώμα και την εικόνα μου αφού κατάφερα με σωστή διατροφή να έχω το επιθυμητό βάρος. Εννοείται πως από τότε δεν παύω να ποστάρω φωτογραφίες στα social media μου, χωρίς να με νοιάζει καθόλου μια πιθανή επικριτική ματιά του κόσμου.



Πηγή φωτογραφιών: @salmahayek