Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος αλλά ο Μανόλης βάζει τον Πέτρο στην φυλακή!

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος αλλά ο Μανόλης βάζει τον Πέτρο στην φυλακή!

Το μυστήριο λύθηκε και είναι καιρός να έρθουν όλα στο φως!

Αν είστε παρατηρητικοί τηλεθεατές, ίσως έχετε καταλάβει από τον σωματότυπο και κάποιες άλλες μικρές λεπτομέρειες πως στον Σασμό εκείνος που σκότωσε τον Στεφανή είναι ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος). Ο Μανόλης μέσα από τους εφιάλτες του θα μας αποκαλύψει απόψε το πρόσωπό του, αλλά οι ήρωες της σειράς θα περάσουν μια ολόκληρη σεζόν μέχρι να δουν τη δικαίωση!

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη από τον Σασμό στο Queen.gr: Πέρασα την τρελή φάση των Emo στα 15 μου!

Οι εφιάλτες του Μανόλη αποκαλύπτουν τον Μαθιό

Και ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με τον Aντώνη (Δημήτρης ‘Ημελλος) σε τρομερά δύσκολη θέση λόγω και της σχέσης που έχει με τους Βρουλάκηδες, ο Μανόλης που είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας βασανίζεται από τύψεις και από εφιάλτες. Σε αυτές τις εικόνες δεν θα δούμε μόνο το αδίστακτο χέρι που πυροβόλησε 7 φορές τον Στεφανή αλλά και το πρόσωπο του. Επειδή όμως φοβάται τον Μαθιό προτιμά την σιωπή.

Αυτό βέβαια το μυστικό, όπως θα δείτε και στην συνέχεια της σειράς, θα του αλλάξει όλη του τη ζωή. Η αδελφή του όμως, η Θεοδώρα, βρίσκει αφορμή για να εκδικηθεί (μετά την ερωτική απόρριψη του Πέτρου), ασκεί μεγάλη ψυχολογική πίεση στον αδελφό της και τελικά τον πείθει να πει στην αστυνομία πως ένοχος είναι ο Πέτρος. Ο οποίος Πέτρος σε μια τυχαία συνάντηση με τον Νικηφόρο του ορκίζεται στην τιμή του ότι δεν είναι αυτός που υποψιάζεται η οικογένειά του για δολοφόνο. (δίκιο έχει αλλά ποιος να τον πιστέψει αυτή τη στιγμή…).



Αργυρώ και Αστέρης χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους

Παραλίγο ο αδελφός της να την τσακώσει στο κρυφό της ραντεβού με τον Αστέρη, αλλά αυτό δεν είναι τίποτε από όσα θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην συνέχεια η Αργυρώ. Οι νέες εξελίξεις, παρόλο που είχε αποφασίσει να φύγει για την Αυστραλία, θα την κρατήσουν στην Κρήτη, για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά της και για να δει αν ο έρωτας με τον Αστέρη θα σβήσει το μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών. Δύσκολο πολύ τώρα πια να έρθει ο Σασμός (δηλαδή η συμφιλίωση).


https://www.instagram.com/p/CUJ8KOLqmwy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί όταν η Καλλιόπη Σταματάκη (η μαμά του Αστέρη) μάθει για τον Πέτρο, το μίσος για όλη την οικογένεια Βρουλάκη θα είναι απλά ασυγκράτητο!