Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η ευχή της Κομνηνού για το εγγόνι που θέλει

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η ευχή της Κομνηνού για το εγγόνι που θέλει

Η Φιλαρέτη Κομνηνού έκανε μια ευχή για τα παιδιά της.

Στις 7 Αυγούστου 2021, η τηλεοπτική Δρόσω Σταμίρη από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωγίου στο δημαρχείο της Ερμούπολης στη Σύρο μπροστά σε λιγοστούς προσκεκλημένους και φίλους.

Η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύτηκε με τον Παπαγεωργίου ανήμερα στα 29α γενέθλιά της και το ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ταξίδι του μέλιτος τα Χριαστούγεννα ενώ μετά τον γάμο ακολούθησε ένα πάρτι δίπλα στη θάλασσα στην παραλία Κόμητο.


https://www.instagram.com/p/CS365gJItek/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ανακοίνωση του γάμου στη Σύρο:

Δανάη και Γιώργος είχαν γνωστοποιήσει στην τοπική εφημερίδα της Σύρου, Κοινή Γνώμη την αγγελία του γάμου τους, η οποία ανέφερε:

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 1250/82 ότι: Η Μιχαλάκη Δανάη Κάθριν του Γεωργίου και της Σούζαν το γένος Ντουράντ που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου στην οδό … επάγγελμα ηθοποιός και ο Παπαγεωργίου Γεώργιος του Αργυρίου και της Φιλαρέτης το γένος Κομνηνού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, επάγγελμα ηθοποιός πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Ερμούπολη 09/07/2021».



Η ευχή της Φιλαρέτης Κομνηνού:

Η ηθοποιός μίλησε στο breakfast @star για τη συνεργασία με τον γιο της Γιώργο Παπαγεωργίου στο θέατρο στην παράσταση Αρίστος αλλά έδωσε και την ευχή της στα παιδιά της, Γιώργο και Δανάη:

«Η ιστορία του Αριστείδη Παγκρατίδη είχε γίνει έμμονη ιδέα στον γιο μου, γιατί είναι μια ιστορία που είχε στοιχειώσει την πόλη μας.
Είναι μεγάλη εμπειρία να με σκηνοθετεί ο γιος μου. Νομίζω όμως πως την ώρα της δουλειάς είμαστε επαγγελματίες και οι δύο. Είναι αυστηρός, αλλά έχει ένα πολύ καλό μάτι και ξέρει τι θέλει. Οφείλω ως επαγγελματίας να υπακούω σε αυτό που μου ζητάει ο γιος-σκηνοθέτης», τόνισε η Κομνηνού ενώ έπειτα δεν έκρυψε την επιθυμία να γίνει σύντομα γιαγιά:

«Μέσα στο καλοκαίρι είχαμε χαρές και γάμους. Θα ήθελα ένα εγγονάκι, με το καλό να έρθει».

Γιάννης Κουκουράκης-Έλλη Τρίγγου: Η αδημοσίευτη photo από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη



Πάντως, όλοι περιμένουν την επιστροφή από τις Άγριες Μέλισσες στη μικρή οθόνη που θα γίνει τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 για να δούμε και την επιστροφή της Δρόσως.