Ανησυχία στο Hollywood: Πρωταγωνιστής του Harry Potter κατέρρευσε στο γήπεδο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ανησυχία στο Hollywood: Πρωταγωνιστής του Harry Potter κατέρρευσε στο γήπεδο

Δύσκολες στιγμές για τον Tom Felton.

Ένας celebrity αγώνας golf στάθηκε «μοιραίος» για τον πρωταγωνιστή του Harry Potter, Tom Felton, ο οποίος κατέρρευσε στο γήπεδο στη διάρκεια ενός τουρνουά golf στο Wisconsin την Πέμπτη.

Ο 34χρονος ηθοποιός που είναι πιο γνωστός για τον ρόλο του ως Draco Malfoy στις ταινίες του Harry Potter φάνηκε να είναι κάπως ατημέλητος στις φωτογραφίες που έλαβε η Page Six, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο γιατί λιποθύμησε.

Ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής του Harry Potter έγινε μπαμπάς, και είναι τρισευτυχισμένος

Η κατάρρευση του Tom Felton στο γήπεδο

Υποβοηθούμενος και σε κάτι που έμοιαζε με φορείο έφυγε από το γήπεδο γκολφ στο Wisconsin την Πέμπτη (23/9) ο Tom Felton, o οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά διασημοτήτων ενόψει του Κυπέλλου Ryder.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Felton στο έδαφος στο γήπεδο γκολφ Whistling Straits στο Kohler, περιτριγυρισμένο από μια ομάδα ανθρώπων. Μετά το περιστατικό, ο ηθοποιός συνοδεύτηκε με ένα καρότσι, έχοντας ακόμη τις αισθήσεις του, αλλά ξαπλωμένος σε ένα φορείο.



Η πορεία της υγεία του Tom Felton μετά την κατάρρευση

Η επαγγελματική ένωση επαγγελματιών γκολφ της Αμερικής ανέφερε σε δήλωσή του: «Στο σημερινό Ryder Cup Celebrity Match, ο ηθοποιός και μουσικός Tom Felton βίωσε ένα ιατρικό περιστατικό στην πορεία ενώ συμμετείχε για την Ευρώπη. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για νοσηλεία. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες».

Ο ηθοποιός φαινόταν αρκετά ταλαιπωρημένος και εξαντλημένος στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια νέα πληροφορία για την πορεία της υγείας του ή γιατί κατέρρευσε.

Μαζί με τον ηθοποιό στην εκδήλωση συμμετείχαν και άλλες προσωπικότητες, όπως οι Mandy Rose, Toni Kukoč, Mike Eruzione, Stephanie Szostak, A.J. Hawk, Dan Jansen, Kelly Slater και Sasha Vujačić.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Mόλις η είδηση έγινε γνωστή από τα tabloids οι fans του ηθοποιού ανησύχησαν και έσπευσαν στο Twitter να σχολιάσουν και να του ευχηθούν περαστικά όσο πιο σύντομα γίνεται.

Στη gallery παρακάτω θα δεις μερικά από τα σχόλια του κόσμου.