Γη της ελιάς: Η Αθηνά εξοργίζεται όταν μαθαίνει την κρυφή σχέση του Δημήτρη και της Άννας

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Αθηνά εξοργίζεται όταν μαθαίνει την κρυφή σχέση του Δημήτρη και της Άννας

Μεγάλες αποκαλύψεις, εντάσεις και αποφάσεις που θα αλλάξουν για πάντα τις ζωές των ηρώων, έρχονται στο νέο επεισόδιο της Γης της ελιάς!

Στη Γη της ελιάς, η Χάιδω ενημερώνει τον Ισίδωρο για τις απειλές που δέχτηκε από τον γιο του, τον Μάνο, και εκείνος με τη σειρά του προσπαθεί να τον συνετίσει. Μάταια όμως...

Ο Μάνος κρύβει μεγάλη οργή μέσα του για τη γυναίκα που προσπαθεί να τον κρατήσει μακριά απο την κοπέλα που είναι ερωτευμένος. Και μάλλον το καταφέρνει, αφού η Μαρίνα, παρόλο που εκτιμά τον τρόπο που την υπερασπίστηκε, δε βρίσκει το κουράγιο να του δώσει άλλη μια ευκαιρία. Αυτή η απόφαση φαίνεται πως θίγει τον εγωισμό του Μάνου, ο οποίος της ανακοινώνει ότι δε σκοπεύει να την κυνηγήσει άλλο.

Τον θυμό της Χάιδως εντείνει το γεγονός ότι οι έρευνες της αστυνομίας για το διπλό φονικό που έγινε στη Μάνη δεν καταλήγουν πουθενά. Η εμμονή της με τη βεντέτα ξαναφουντώνει... Θα δούμε να εκτυλίσσονται απίστευτα σκηνικά θυμού και εκδίκησης!

gi tis elias111

Η γη της ελιάς: Η Χάιδω επιτίθεται άσχημα στη Μαρίνα και ο Μάνος εξοργίζεται

Ένα τεράστιο σοκ περιμένει την Αθηνά

Μεγάλες αποκαλύψεις θα δούμε να γίνοναι στο επεισόδιο της Κυριακής. Οι υποψίες της Αθηνάς ότι ο Δημήτρης τής λέει ψέματα βγαίνουν αληθινές. Την ίδια ώρα που εκείνος «παίζει» ανάμεσα σε τρεις γυναίκες, η Άννα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της γιατί δεν αντέχει να κρύβονται άλλο. Θέλει να ζήσει πράγματα μαζί του και δεν μπορεί να περιμένει. Έτσι, εμφανίζεται μπροστά στην υποτιθέμενη μητέρα του και της μιλά για τον έρωτά της μαζί του.

Η Αθηνά ξαφνιάζεται αρχικά, στην συνέχεια εξοργίζεται και τίποτα δεν μπορεί να τη συγκρατήσει. Είναι ικανή για όλα, προκειμένου να πάρει εκδίκησή για την κοροιδία του Δημήτρη! Του οποίου δεν του έφτανε το φλερτ με την Άννα, τώρα έχει βάλει στο στόχαστρο και άλλη γυναίκα, την Αντιγόνη.

Βγαίνουν για φαγητό όλοι μαζί με τη Μαρίνα, αλλά ο Αποστόλης δεν αργεί να το μάθει.



Η Αρετή τα βάζει με τους πάντες και η Μυρτάλη φεύγει από το σπίτι

Ο Στέφανος με τη Μυρτάλη είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αλλά η κατάσταση στο σπίτι έχει γίνει αφόρητη. Η Αρετή, που είναι μια δυναμική Μανιάτισσα και δε χάνει ευκαιρία να το αποδεικνύει, δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη της κόρης της Βασιλικής και ξεσπά συνεχώς στον Στάθη. Εκείνος νιώθει τύψεις λόγω της παράνομης σχέσης του με την Ιουλία και δεν του πάει καρδιά να αποπάρει τη γυναίκα του.

Το... θύμα της Αρετής δεν είναι μόνο ο Στάθης, βέβαια, αλλά και η Μυρτάλη, η οποία έχει μπει στο στόχαστρό της και την κατηγορεί για όλα όσα της φταίνε. Θεωρεί εκείνη υπεύθυνη για το ότι έφυγε η Βασιλική και την προσβάλλει με πολύ άσχημο τρόπο. Ο Στέφανος τα βάζει με τη μητέρα του, αλλά άδικος κόπος...

Η Μυρτάλη αποφασίζει να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι, γυρεύοντας καταφύγιο στη Μαρίνα. Και δεν της έφταναν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προσωπική της ζωή, η μοίρα της επιφυλάσσει και άλλα... Ο Δημήτρης το έχει βάλει σκοπό να τη βγάλει από τη μέση μια και καλή, και δίνει εντολή στον Ανέστη να το κάνει άμεσα!

Cover photo: @gitiselias_andreasgeorgiou_sim