Ο Jason Derulo χώρισε τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Jason Derulo χώρισε τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου του

Jason Derulo και Jena Frumes δεν είναι πλέον μαζί.

Ο Jason Derulo είναι και πάλι ελεύθερος, σε περίπτωση που αναρωτιόσουν για την προσωπική του ζωή. Ο pop star ανακοίνωσε τον χωρισμό με τη σύντροφό του, Jena Frumes, τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, Jason King.

Η ανακοίνωσή του σόκαρε τους fans τους, οι οποίοι ομολογουμένως δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη στη σχέση τους μετά τον ερχομό του γιου τους.

O Jason Derulo έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και μας δείχνει τον γιο του (photos)

Η ανακοίνωση του χωρισμού τους

Με ένα tweet ανακοίνωσε ο Jason Derulo τον χωρισμό του από τη Jena, ενώ εκείνη μερικές ώρες πριν έκανε τρυφερές αφιερώσεις. «Η Jena και εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους.

Είναι μια εκπληκτική μητέρα, αλλά νιώθουμε πως το να είμαστε χωριστά αυτή τη στιγμή θα μας επιτρέψει να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και οι καλύτεροι γονείς για τον γιο μας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτές τις στιγμές», έγραφε ο Derulo στο tweet του.

Το τρυφερό post της Jena και η ευχή που δημιούργησε σύγχυση

Η Jena Frumes και ο Jason Derulo έχουν μαζί γενέθλια την ίδια ημέρα (στις 21 Σεπτεμβρίου) και το post που έκανε προβλημάτισε τους fans σε συνδυασμό με την ανακοίνωση. Μόλις μία ημέρα πριν την ανακοίνωση χωρισμού του Jason Derulo, η 28χρονη έκανε μια αφιέρωση στον τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας πως θα περνούσαν μαζί τα γενέθλια στο Aspen.

jenafrumes 241805598 649439205991630 8053890172512050212 n

«Ευλογημένη να μοιράζομαι την ίδια μέρα γέννησης με τον αγαπημένο μου. Είσαι ο πιο όμορφος, εργατικός, ταλαντούχος, ανόητος, αγαπητός άνθρωπος που ξέρω. Πραγματικά με ολοκληρώνεις και είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη που μοιραζόμαστε. Εσύ και το μωρό μας με κάνετε το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στον κόσμο και ανυπομονώ να κάνω περισσότερες αναμνήσεις με εσάς μαζί.

Ξέρω ότι είμαι σκληρή, αλλά με μαλακώνεις και με αποδέχεσαι για αυτό που είμαι και είμαι για πάντα ευγνώμων γι' αυτό. Ευχές για άλλη μια χρονιά! Σε αγαπώ πολύ, για πάντα», έγραφε το post της Jena.

Ένα post ωστόσο που έσβησε λίγο αργότερα από το account της. Παρ’ όλα αυτά η 28χρονη έχει κρατήσει αρκετές φωτογραφίες με τον γιο της και τον Jason.



Στις 8 Μαΐου το πρώην ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, τον Jason King.