Brad Pitt -George Clooney: Ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη μετά από 13 χρόνια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Brad Pitt -George Clooney: Ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη μετά από 13 χρόνια

Νέο ξεκίνημα για George Clooney και Brad Pitt.

Οι εκπλήξεις στο Hollywood δεν σταματούν ποτέ και αυτό αποδείχθηκε με τη νέα είδηση που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα. George Clooney και Brad Pitt θα συνεργαστούν και πάλι στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία.

Μια ταινία αναμένεται να γυριστεί και να κυκλοφορήσει με πρωταγωνιστές τους George Clooney και Brad Pitt. Βέβαια έκπληξη δεν αποτελεί το γεγονός πως θα τους δεις μαζί (αφού είναι που έχει συμβεί ξανά), αλλά το ότι θα συμβεί ξανά μετά από τόσα χρόνια.



Η νέα ταινία με πρωταγωνιστές Clooney-Pitt

Οι μακροχρόνιοι φίλοι και οι συχνοι συμπρωταγωνίστριες θα πρωταγωνιστήσουν σε μια άτιτλη προς το παρόν ταινία θρίλερ που θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης του Spider-Man: Homecoming, Jon Watts. Και οι τρεις μαζί ωστόσο θα είναι παραγωγοί της ταινίας.

Δεν έχουν γίνει πολλές λεπτομέρειες γνωστές για την ταινία εκτός από το ότι πρόκειται για την «ιστορία δύο μοναχικών διορθωτών που που τους έχει ανατεθεί η ίδια δουλειά».

Ένας τεράστιος πόλεμος υποβολής προσφορών αναμένεται να λάβει χώρα και γιγάντιες ημέρες πληρωμής πιθανότατα αναμένονται για τους Clooney-Pitt.



Περιζήτητη η ταινία των Clooney-Pitt που δεν έχει ακόμη ούτε τίτλο

Το THR αναφέρει ότι η Sony, η Lionsgate, η Apple και το Netflix «αγωνίζονται» για την ταινία με τους Amazon, Annapurna, Universal, MGM και Warner Bros να μπαίνουν επίσης στο κόλπο. Βασικά, σχεδόν κάθε πιθανό στούντιο ζητά να αναλάβει την ταινία.

Η έκθεση λέει ότι τόσο ο George Clooney όσο και ο Brad Pitt θα μπορούσαν να «προσλάβουν μισθό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων ή υψηλότερο» για το έργο.

Οι δύο ηθοποιοί δούλεψαν στο παρελθόν μαζί στο Ocean's Eleven το 2001, στο Ocean's Twelve το 2004, στο Ocean's Thirteen το 2007 και στο Burn After Reading το 2008.

Στα δικαστήρια ξανά ο Pitt με τη Jolie, δίδυμα για τον Clooney

Όσον αφορά στην προσωπική ζωή των δύο ηθοποιών υπάρχουν κάποιες εξελίξεις. Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες πως η Amal Clooney είναι έγκυος ξανά σε δίδυμα, με το ζευγάρι να διαψεύδει την είδηση λίγο αργότερα.

«Δεν περιμένουμε παιδί»: George και Amal Clooney βάζουν τέλος στις φήμες εγκυμοσύνης

Όσο για τον Brad Pitt βρίσκεται και πάλι σε νέα δικαστική διαμάχη με την Angelina Jolie, αφού η 45χρονη ηθοποιός προσπαθεί να προσβάλλει την απόφαση για την κοινή κηδεμονία, αλλά και να πουλήσει κρυφά χωρίς την έγκριση του Pitt το 50% που της ανήκει από το Chateau Miraval στη Γαλλία.

Brangelina: Η νέα δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία και το κτήμα στη Γαλλία (photos)

Η Page Six ανέφερε πως έγινε μήνυση από τους δικηγόρους του Brad Pitt μιας και η Jolie προσπάθησε να πουλήσει το δικό της μερίδιο χωρίς να ενημερώσει την εταιρία του Pitt. Εν τέλει η αγοραπωλησία σταμάτησε προτού ολοκληρωθεί.

Μέχρι να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα τους ταινία ρίξε μια ματιά στη gallery τις φωτογραφίες πους τους έχεις δει μαζί στο παρελθόν.