Τηλεθέαση: Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Καραβάτου και J2US πήραν πρωτιές!

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Καραβάτου και J2US πήραν πρωτιές!

Τι προτίμησαν χθες οι τηλεθεατές με δύο νέες πρεμιέρες το μεσημέρι και το βράδυ;

Η Σίσσυ Xρηστίδου χαμογελά και πάλι, η πρεμιέρα του «Τι λες τώρα;» στο Mega με την Κατερίνα Καραβάτου και την Μαρία Ηλιάκη, έκανε δυναμικό ξεκίνημα, ενώ το χθεσινό βράδυ ήταν καθαρά μουσικό με το J2us να νικά το Τhe Voice που κατάφερε να κρατήσει δυνάμεις.


https://www.instagram.com/p/CUMcbGmIsE3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι μέρα η χθεσινή για όσους έμειναν σπίτι! Η φετινή χρονιά προσφέρει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων και επιλογών, για αυτό και ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός τους επόμενους μήνες. Είμαστε ακόμη στην αρχή.

Το «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της σε μια πολύ ωραία εναλλαγή ψυχαγωγίας και ενημέρωσης κατάφερε να αγγίξει (σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία) στο δυναμικό κοινό το 20,4% με τον Νίκο Μάνεση στον Alpha να φτάνει μέχρι το 17,4% αλλά να έχει ένα μικρό προβάδισμα στο γενικό κοινό.

Τηλεθέαση: Σίσσυ και Ναταλία αήττητες! Tο Τhe Voice σε μάχη με την Γη της ελιάς



Η πρεμιέρα της Κατερίνας Καραβάτου έφτασε το 18,6% με αρκετές ωστόσο διακυμάνσεις, με την Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δεν γίνεται» να αγγίζει το 15,5% επίσης με αρκετές διακυμάνσεις στο δυναμικό κοινό, αλλά κέρδισε το γενικό κοινό φτάνοντας το 17,8%.

Το «Τι λες τώρα;» παρεμπιπτόντως μας θύμισε ένα διαφοροποιημένο «ΦΜ live» του παρελθόντος. Θα δείξει στο μέλλον την τελική μορφή που θα πάρει η εκπομπή.

Μάχη με τις νότες!

Το βράδυ του Σαββάτου είχε τηλεοπτικά καθαρά μουσικό χαρακτήρα. Η πρεμιέρα του θεαματικού ομολογουμένως J2us με τα πολύ ιδιαίτερα ζευγάρια, τον Νίκο Κοκλώνη σε μεγάλα κέφια και την guest εμφάνιση του Βασίλη Καρρά, έφτασε μέχρι και το 28,7% και στην πεντάωρη και...κάτι διάρκειά του είχε μια σταθερή βάση κοινού από το 18% και πάνω και έπιασε την κορυφή του 31% στο γενικό κοινό.

Το The voice έδωσε...φιλότιμη μάχη ξεκινώντας όμως από χαμηλά νούμερα με το σκηνικό να αλλάζει αργότερα φτάνοντας και το 24,2% .


https://www.instagram.com/tv/CUQY0SmIyKX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και αυτό όπως λέμε συχνά ήταν μόνο η αρχή!