H Άννα Βίσση αγκαλιά με τον Αλβέρτο του Μονακό! Η λαμπερή εμφάνιση της τραγουδίστριας (photos)

H Άννα Βίσση αγκαλιά με τον Αλβέρτο του Μονακό! Η λαμπερή εμφάνιση της τραγουδίστριας (photos)

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄του Μονακό ενώθηκε on stage με την τραγουδίστρια και ακολούθησαν πολύ συγκινητικές στιγμές με έντονο το Ελληνικό πνεύμα.

H Άννα Βίσση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο και ξεσήκωσε τα πλήθη. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μάγεψε το κοινό με τη φωνή της και τις μοναδικές ερμηνείες τους Έλληνες του Μονακό, τους ξένους θαυμαστές της καθώς και όσους ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να την απολαύσουν επί σκηνής και να διασκεδάσουν με τα τραγούδια της κατά τη διάρκεια ενός high-end δείπνου. Ο σκοπός διοργάνωσης της ξεχωριστής βραδιάς αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα την προστασία της μεσογειακής φώκιας και του οικοτόπου της σε όλη τη γκάμα των ειδών.

Η σπάνια εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα και το συγκινητικό βίντεο με την Άννα Βίσση

Άννα Βίσση και Πρίγκιπας Αλβέρτος αγκαλιασμένοι on stage

https://www.instagram.com/p/CUQ-18IIuOr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β 'του Μονακό χορεύει με την Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση στη συναυλία της. Πολύ συγκινητικές στιγμές που έφεραν στο νου το παλιό ισχυρό ελληνικό πνεύμα, ενώ το «Salle des Etoiles» μεταμορφώθηκε σε ελληνικό νησί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρύσανθος Πανάς δημοσιεύοντας το παραπάνω βίντεο. Η Άννα Βίσση χορεύει μαζί του και του αφιερώνει το «12», με το video να γίνεται άμεσα viral.

https://www.instagram.com/p/CUNDQQmMHxO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H glam εμφάνιση της Άννας Βίσση στο Μονακό με δημιουργία Vrettos Vrettakos

vissi monako2

Η Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση, σε μια custom made δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου ειδικά φτιαγμένη για την μοναδική της συναυλία, για πρώτη φορά στο Salle des Etoiles Sporting στο Monte-Carlo. Μια glam rock εμφάνιση, εμπνευσμένη από τους θρύλους της μουσικής σκηνής όπως την Janis Joplin, David Bowie και την iconic Grace Jones. Ένα ολοκέντητο σακάκι με αλυσίδες που τελειώνουν σε κρόσσια και μια κρυστάλλινη τιρκουάζ φόρμα διακοσμημένη με 230.000 κρυστάλλους στο χρώμα του light sapphire.

https://www.instagram.com/p/CUR4tQfIgxE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια cutting edge, εμφάνιση για την μια και μοναδική Άννα Βίσση. Ένα συναρπαστικό ταξίδι και μια υπέροχη συνεργασία του σχεδιαστή και της Ελληνίδας star, η οποία χάρισε μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της σε live shows performances στην καριέρα της.

https://www.instagram.com/p/CURpEZQAfX_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @annavissi_fanpage