Ναι, θέλουμε λίγο καλοκαίρι ακόμα! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το ωραιότερο μπικίνι (photos)

Ναι, θέλουμε λίγο καλοκαίρι ακόμα! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το ωραιότερο μπικίνι (photos)

H παρουσιάστρια δεν σταματά να απολαμβάνει φέτος τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο Σεπτέμβριος βρίσκεται σχεδόν στο τέλος του ωστόσο όπως φαίνεται οι διακοπές της Ευρυδίκης Βαλαβάνη δεν τελειώνουν αφού βρίσκεται αυτό το διάστημα στην πανέμορφη Αστυπάλαια.

Η παρουσιάστρια-δημοσιογράφος έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα, φόρεσε το μπικίνι της και απόλαυσε τις βουτιές της στις υπέροχες παραλίες του νησιού. Η Ευρυδίκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram όπου δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από τη ζωή, τα ταξίδια και την δουλειά της.



Βαλαβάνη θα μας τρελάνεις! 10 φορές που ζηλέψαμε το insta της (photos)

«Έλα παιδιά μας παίρνει λίγο ακόμα να ανεβάζουμε φωτογραφίες με μαγιό!», έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.

evridiki valavani mpikini

(Fyi: H Ευρυδίκη Βαλαβάνη φοράει μαγιό από vacay_thebrand.

Η φθινοπωρινή εξόρμη της Ευρυδίκης Βαλαβάνι- Το μπικίνι που λατρέψαμε

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε το ψηλόμεσο κίτρινο μπικίνι της και επισκέφτηκε το μικρό νησάκι Κουνούπα, που προσεγγίζεται μόνο από θαλάσσης. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένας λιλιπούτειος επίγειος παράδεισος στη μέση του Αιγαίου με τα νερά που διαθέτει. Χαλαρή, εμφανώς ευδιάθετη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, πόζαρε χαμογελώντας στον φακό και έκανε τα likes να «πάρουν φωτιά».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποχαιρετά τη Σύμη ποζάροντας στο λιμάνι μόνο με το μαγιό της (photo)

Πηγή κεντρικής: @evridiki_valavani

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά ακόμη κλικς της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με μαγιό τα οποία μας έβαλαν ξανά σε #summermood.