Ρένια Λουιζίδου: Η ολική αλλαγή στην εμφάνισή της και ο διπλός τηλεοπτικός ρόλος

Κατερίνα Μπούσιου
Ρένια Λουιζίδου: Η ολική αλλαγή στην εμφάνισή της και ο διπλός τηλεοπτικός ρόλος

'Εχει λόγο που άλλαξε την εικόνα της! 

Αγνώριστη η Ρένια Λουιζίδου ως κυρά Σκεύω στο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Βαρδάνος στα σπόρκα» στη πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου, ενώ ως Σούλα Μαυρομάτη στην νέα κωμωδία «Σε ξένα χέρια» στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, γίνεται μοντέρνα μαμά αλλά και γιαγιά. Η ηθοποιός επιστρέφει φέτος σε διπλό τηλεοπτικό ταμπλό, δύο χρόνια μετά την επιτυχία με «Το σόι μας» στον Alpha που είχε κρατήσει για πέντε συνεχόμενες σεζόν!

Ρένια Λουιζίδου:Η αποκάλυψη για την ηλικία της και τις πλαστικές επεμβάσεις

Μάνα κουράγιο…

Στο διήγημα του Παπαδιαμάντη μεταφερόμαστε στο 1850 στην επιδημία χολέρας που έπληξε δύο καΐκια στη Σκιάθο που είχαν ταξιδέψει νωρίτερα στην Πόλη. Στο ένα δουλεύει ο Σταύρος, ο μονάκριβος γιός της κυρά Σκεύως, μιας φτωχής και απελπισμένης μάνας που θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει από το θάνατο όταν μολυνθεί από την αρρώστια.

Για αυτό μεταμφιέζεται σε άντρα και γίνεται Βαρδάνος (φύλακας) στα σπόρκα (στα καράβια που είναι σε καραντίνα)!

Η σειρά των 4 επεισοδίων κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Οκτωβριου στις 22.00 το βράδυ στην Ετ1 σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη που έχει μεταφέρει πιστά την ατμόσφαιρα της εποχής.Ξανά μαμά της Βάσως Λασκαράκη

Στην κωμωδία «Σε ξένα χέρια» η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα στις 22.00 το βράδυ επίσης στην Ετ1, συναντά πάλι την τηλεοπτική της κόρη από το «Σόι μας», την Βάσω Λασκαράκη και καρμικά γίνεται ξανά η μαμά της.

Μαζί έχουν να αντιμετωπίσουν τον Γιάννη Μπέζο και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και κυρίως να βρουν το μωρό της Βάσως (παίζει τον ρόλο της Τόνιας Μαυρομάτη), το οποίο το απαγάγουν αλλά ξαφνικά εκείνη θα δουλέψει στο σπίτι που το φιλοξενούν. Ενώ μοιάζει για δραματική σειρά, είναι τελικά και κωμική, σε ένα πολύ ωραίο συνδυασμό χιούμορ και συγκίνησης.


https://www.instagram.com/p/CUC2TizqO_Z

Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά στις 22.00 το βράδυ σε μια φιλόδοξη προσπάθεια της δημόσιας τηλεόρασης να αναβαθμίσει την prime time ζώνη της.

DPG Network