Ο Άκης Πετρετζίκης τραγούδησε στον γάμο του: Ο χορός αγκαλιά με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Ο Άκης Πετρετζίκης τραγούδησε στον γάμο του: Ο χορός αγκαλιά με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Ένα γαμήλιο γλέντι που θα μείνει αξέχαστο.

Μια αξέχαστη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι φίλοι και οι συγγενείς του Άκη Πατρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ που έδωσαν το παρόν στον γάμο τους και στη βάπτιση του γιου τους Αχιλλέα σε κτήμα στο Κορωπί.

Από νωρίς ο 34χρονος σεφ δημοσίευσε stories στο Instagram από τα δύο μυστήρια αλλά το κέφι που ακολούθησε στη γαμήλια δεξίωση ήταν ακόμα μεγαλύτερο.

Ο Άκης έφτιαξε το φαγητό του γάμου

Την αποκάλυψη έκανε μαζί με τη σύζυγό του πια Κωνσταντίνα η οποία τόνισε πως το φαγητό ήταν εξαιρετικό με τον Πετρετζίκη να τονίζει πως τα λέει αυτά επειδή δεν έχει άλλη επιλογή.



Γάμος Άκη Πετρετζίκη: Το τρυφερό φιλί με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα και το όνομα που πήρε ο γιος του

Στο γλέντι πρώτος ο γαμπρός:

Και τραγούδησε και χόρεψε με τους κολλητούς και χόρεψε και με την Κωνσταντίνα. Ο Άκης Πετρετζίκης υπήρξε η ψυχή του γαμήλιου πάρτι και στα stories του συνεργάτη του Γιάννη Μάργαρη – γνωρίστηκαν ως συμπαίκτες στο MasterChef 1 στο Mega το 2010- αλλά και στα στόρις του παρουσιαστής Χρήστου Ανθόπουλου, φάνηκε ποιος έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο του Πετρετζίκη.



Ο Άκης τραγούδησε τον βασιλιά της σκόνης, χόρεψε ροκ με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αγκαλιά και πάρταρε μαζί με τους κολλητούς του με ροκ και πάλι τραγούδια σαν να ήταν σε πενταήμερη.

To πρώτο story μετά τον γάμο:

Και μπορεί το γλέντι του γάμου του Άκη με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα να κράτησε ως αργά, όμως ο σεφ έχει ήδη ξυπνήσει και το πρώτο του στόρι είναι ενδεικτικό για τη νέα του ζωή. Ο Άκης υπογράφει πια στο Instagram του με τους 1,7 εκατομμύρια followers τουως «Greek Chef & New Dad» και στον δεύτερο ρόλο του, αυτόν του μπαμπά, υπηρέτησε και σήμερα το πρωί. Ο μικρός Αχιλλέας ξύπνησε νωρίς και ο σεφ έπαιζε μαζί του.

Δες το στόρι παρακάτω.