Η Ιωάννα Μαλέσκου με ροζ μαλλιά; Αλλάξαμε τα μαλλιά των celebs και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει

Ιωάννα Τζανή
Η Ιωάννα Μαλέσκου με ροζ μαλλιά; Αλλάξαμε τα μαλλιά των celebs και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει

Μήπως αυτές οι διάσημες να σκεφτούν να τολμήσουν μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους;

Μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagam η Δούκισσα Νομικού, μας έβαλε στον πειρασμό να πειραματιστούμε στα κεφάλια κι άλλων Ελληνίδων celebrities!

Έτσι πήραμε την πρωτοβουλία να τους αλλάξουμε το χρώμα των μαλλιών και να δούμε τι άλλο τους πηγαίνει πέρα από αυτό που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια πάνω τους!

Η Δούκισσα πήγε να μας ξεγελάσει, όταν ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται... καστανή! Ούτε εμείς πιστέψαμε την αλλαγή, ούτε και οι followers της Νομικού, που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι κάνει μπαμ ότι είναι φίλτρο, παροτρύνοντάς την ωστόσο να ξεφύγει επιτέλους από το ξανθό και να δοκιμάσει μια νέα, πιο σκούρα απόχρωση στα μαλλιά.

Και είναι αλήθεια ότι τα καστανά μαλλιά γλυκαίνουν ακόμη περισσότερο το πρόσωπό της.


https://www.instagram.com/p/CUVDWL5tR9b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ελληνίδες celebrities, ήρθε η ώρα για μεγάλες αλλαγές!

Σε μια προσπάθεια μίμησης της Δούκισσας Νομικού, δοκιμάσαμε και σε άλλες διάσημες Ελληνίδες το app που τροποποιεί το χρώμα στα μαλλιά!



Στο app μας μπήκαν Ελληνιδες παρουσιάστριες, τραγουδίστριες και influencers, οι οποίες είναι απόλυτες στο χρώμα των μαλλιών τους. Όσα χρόνια τις ξέρουμε, έχουν το ίδιο look και δεν παίρνουν την απόφαση να δοκιμάσουν κάτι ανατρεπτικό. Άλλες ορκισμένες ξανθιές, άλλες ορκισμένες μελαχρινές, δεν τους έχει περάσει ποτέ - μάλλον - από το μυαλό ότι το φλογερό κόκκινο ή το strawberry pink είναι κάτι που θα τις έκανε να ξεχωρίσουν.

Η Δούκισσα Νομικού έβαψε τα μαλλιά της σκούρα καστανά και οι θαυμαστές της αντέδρασαν

Βέβαια, δεν μας άρεσαν και όλες οι αλλαγές! Υπάρχουν μερικές celebs που το μοναδικό χρώμα που τους πηγαίνει είναι αυτό που ήδη έχουν. Αλλά θέλουμε και τη δική σου γνώμη.

Μπες, λοιπόν, και τσέκαρε τη photo gallery.