Άσε μας ρε μαμά: Ο Δημήτρης έτοιμος να ακυρώσει τον γάμο του για χάρη της Ρωξάνης!

Ιωάννα Τζανή
Άσε μας ρε μαμά: Ο Δημήτρης έτοιμος να ακυρώσει τον γάμο του για χάρη της Ρωξάνης!

Η τρελοπενηντάρα και σέξι Ρωξάνη τους κάνει πάλι όλους άνω κάτω!

Η κωμική σειρά του Alpha «Άσε μας ρε μαμά» έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε στις οθόνες μας και η Ρωξάνη συνεχίζει ακάθεκτη να τους κάνει όλους άνω κάτω. Το κόλπο της φαίνεται να πιάνει και σήμερα ο Δημήτρης όχι μόνο θα ζηλέψει αλλά είναι έτοιμος να διαλύσει και την σχέση του με την 'Ελλη!


https://www.instagram.com/p/CUVE61nKrP-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η λιποθυμία της Έλλης που είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, καταφέρνει να διαλύσει το δείπνο της παρέας και να φέρει εντάσεις ανάμεσα στη Ρωξάνη και τον μεγάλο και παντοτινό έρωτα της ζωής της, τον Δημήτρη (Μάριο Αθανασίου). Και ενώ όλοι μεταξύ τους έχουν γίνει πια... μπάχαλο, η Ρωξάνη συνεχίζει να κάνει καψόνια και στα παιδιά της. Και δεν της έφταναν τα υπόλοιπα προβλήματά της, μαθαίνει ότι η αίτηση για αναχρηματοδότηση της εταρείας της δεν μπορεί να γίνει. Έτσι παίρνει την απόφαση να αναθέσει σε όλους διαφορετικές δουλειές στην εταιρεία, κάνοντας αλλαγές που φέρουν και νέους τσακωμούς!



Ο Κώστας Φραγκολιάς κάνει... δυναμική είσοδο στη σειρά!

Ένας νέος άντρας, ο Ζαχαρίας Αποστολάκης (τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Φραγκολιάς), μπαίνει στη ζωή της Ρωξάνης. Η παρουσία του φέρνει πολλές ανατροπές και ξυπνά το... τερατάκι της ζήλιας που κρύβει μέσα του ο Δημήτρης. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει να του «κλέψει» τη Ρωξάνη άλλος άντρας. Για να τη διεκδικήσει, τα δίνει όλα για όλα! Φτάνει στο σημείο να της κάνει ερωτική εξομολόγηση και να της πει ότι με μια μόνο κουβέντα της, ακυρώνει επιτόπου τον γάμο του με την κολλητή της φίλη, την Έλλη (Δήμητρα Σιγάλα).



Spoiler Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη παθαίνει σοκ με την προδοσία της κολλητής της!

Ο Άρης είναι πολύ θυμωμένος με τους γονείς του, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν τα όνειρά του. Αυτός ο θυμός αναγκάζει τη Τζοβάνα και τον Μενέλαο να αναθεωρήσουν τη σχέση τους με το γιο τους και να προσπαθήσουν να σταθούν δίπλα του. Στο σχολείο, ο Άρης δεχεται πειράγματα για το φιλί του με τη Δανάη. Αυτό είναι κάτι που τον κάνει να νιώσει πολύ άβολα, σε αντίθεση με τη Δανάη που αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση πολύ... cool!

Backstage στα γυρίσματα

Με αφορμή την... εισβολή του Κώστα Φραγκολιά στη σειρά Άσε μας ρε μαμά, η κάμερα του Happy day στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος, βρέθηκε στα γυρίσματα για να τον συναντήσει μαζί με την Παναγιώτα Βλαντή, οι οποίοι μίλησαν για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη. «Κάνω μια προσπάθεια να κατακτήσω τη Ρωξάνη, αλλά το θεωρώ... πάρα πολύ εύκολο με τον Θωμά και τον Δημήτρη. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω από αυτό που είμαι. Είναι ένας ρόλος κομμένος και ραμμένος για τον άντρα που δε χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ».



Με την Παναγιώτη να συμπληρώνει για τα στοιχεία που θα την κάνουν να γοητευετεί από εκείνον: «Ο Ζαχαρίας είναι έξυπνος, καλλιεργημένος αλλά και sexy!».