Drew Barrymore: Η ηθοποιός αποθεώνει τη νέα σύζυγο του... πρώην της

Ιωάννα Τζανή
Drew Barrymore: Η ηθοποιός αποθεώνει τη νέα σύζυγο του... πρώην της

Είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά!

Η Drew Barrymore είναι από τις λίγες γυναίκες που... λατρεύουν τη νέα σύζυγο του πρώην τους και το απέδειξε όταν εμφανίστηκε στο podcast του Dax Shepard's, «Armchair Expert».

Η ηθοποιός έχει χωρίσει από το 2016 με τον Will Kopelman και εκείνος παντρεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2021 τη διευθύντρια μόδας της αμερικανικής Vogue, Alexandra Michler, σε μια ρομαντική τελετή στη Μασαχουσέτη. Το νυν ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις με τη Drew Barrymore, η οποία κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, δεν μπορούσε να σταματήσει να εκθειάζει την Michler!


https://www.instagram.com/p/CTPL4Tqrtc6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μόλις ξαναπαντρεύτηκε την πιο εκπληκτική γυναίκα που υπάρχει», είπε η 46χρονη στον Shepard, συμπληρώνοντας:

«Η Allie είναι μια απίστευτη γυναίκα και νιώθω ότι κέρδισα το λαχείο μαζί της. Είμαι τυχερή που μπήκε αυτή η νέα και όμορφη ψυχή στις ζωές μας».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Barrymore είπε ότι δεν προσπαθεί να γίνει κολλητή της, αν και η Alexandra Michler γνωρίζει ότι πόσο πολύ τη θαυμάζει η star του Hollywood.



Όσο κι αν... λατρεύει τη νέα σύζυγο του Will Kopelman, η Barrymore ξεκαθάρισε ότι δίνει χώρο στο νιόπαντρο ζευγάρι. «Κάνουμε παρέα. Τρώμε όλοι μαζί με τα παιδιά, κάνουμε γενέθλια όλοι μαζί. Ίσως πάμε και μια εκδρομή. Βρίσκουμε τον δρόμο μας με έναν όμορφο, αργό και σεβαστό τρόπο».

Η διάσημη ηθοποιός πρόσθεσε αμέσως μετά:

«Είμαι πολύ τυχερή γιατί ήρθε στη ζωή του Will και γνώρισε τις κόρες μου με έναν πολύ αληθινό τρόπο, έμαθε τα πάντα για αυτές. Κυριολεκτικά ήταν σαν να την επέλεξα εγώ. Είναι ένα θαύμα και πιστεύω στα θαύματα, γιατί ήμουν πολύ συντετριμμένη που η σχέση μου με τον Will δε λειτούργησε παρόλο που το ήθελα πολύ να συμβεί».

Ο παραμυθένιος γάμος και ο... αναπάντεχος χωρισμός Barrymore - Kopelman

Η Drew Barrymore και ο Will Kopelman παντρεύτηκαν το 2012 και χώρισαν το 2016. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δυο κόρες, την 9χρονη Olive και την 7χρονη Frankie.

drew barrymore1

Αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood, μέχρι που η είδηση του χωρισμού τους «έσκασε σαν βόμβα», ξαφνιάζοντας το Hollywood.

Το απροκάλυπτο φλερτ της Drew Barrymore στον Leonardo DiCaprio θα σε ξαφνιάσει

Τι οδήγησε τη Drew στον χωρισμό;


«Ήθελαν διαφορετικά πράγματα. Μερικές φορές απλά θέλεις κάτι πολύ και όταν το αποκτήσεις, καταλαβαίνεις ότι δεν ήταν αυτό που ήθελες», είχε αποκαλύψει στο αμερικανικό People άνθρωπος από το περιβάλλον τους, ενώ πηγή του Us Magazine είχε αναφέρει:



«Εκείνη είναι πολύ χύμα σαν άνθρωπος - κάτι που τον τελευταίο καιρό είχε γίνει ανυπόφορο για τον Will. Απλά η Drew δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη ζωή του Will.



Προσπάθησε να γίνει ό,τι εκείνος ήθελε, αλλά τελικά δεν είναι η γυναίκα που μπορεί να είναι μόνο μητέρα και νοικοκυρά. Εκείνος προέρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια και η ζωή μαζί του έμοιαζε να έχει όλα όσα της είχαν λείψει. Αλλά εντέλει κατάλαβε ότι δεν ήταν αυτό που ήθελε, αυτό που θα την έκανε ευτυχισμένη».



drew barrymore2


Παρά τον χωρισμό τους, ο Barrymore δήλωσε πρόσφατα: «Νομίζω ότι ο Will και εγώ κάναμε μια καλή δουλειά, βάζοντας τα παιδιά μας πρώτα και δείχνοντας αλληλεγγύη».

Cover photo: @drewbarrymore