Σασμός: Το σοκ της Βασιλικής με την απιστία Στεφανή και ο εφιάλτης της ‘Ασπας

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Το σοκ της Βασιλικής με την απιστία Στεφανή και ο εφιάλτης της ‘Ασπας

Το μεγάλο μυστικό έρχεται στο φώς, η 'Ασπα θα περάσει δύσκολα ενώ ο Μαθιός νιώθει ανακούφιση. 

Η Καλλιόπη Σταματάκη από το Σασμό στον Alpha, συναγωνίζεται στο twitter την Χάιδω από τη Γη της ελιάς στο Mega, με την εμμονή που έχουν και οι δύο στις βεντέτες. Και σήμερα το σκηνικό δεν αλλάζει στον Σασμό. Η Καλλιόπη κάνει ξανά οικογενειακό συμβούλιο ζητώντας από τους γιούς της να αντιδράσουν και να πάρουν τα όπλα, ενώ η ‘Ασπα ανακρίνεται για να πει την αλήθεια για την σχέση με τον Στεφανή. Μόνο που ο μακαρίτης άφησε πίσω του στοιχεία που δείχνουν την απιστία του.

Σασμός spoiler: «Θα χυθεί πολύ αίμα. Ο ένας φόνος φέρνει τον άλλο…»

Ντετέκτιβ Καλλιόπη

‘Έχοντας δικό της άτομο στην αστυνομία, μαθαίνει τις καταθέσεις του Πέτρου Βρουλάκη και της αδελφής του Αργυρώς, κάνει τις συγκρίσεις και βρίσκει, ως γνήσιο κρητικό λαγωνικό, πως όλα ήταν μιλημένα μεταξύ τους. Οι υποψίες της εδώ δεν είναι λάθος για να πούμε την αλήθεια. Καλεί για μια ακόμη φορά τον Αστέρη και τον Μαθιό και τους ζητά να φερθούν σαν άντρες (πάλι φέρνει παράδειγμα τον συγχωρεμένο τον σύζυγο) και τους προτρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Μαθιός βέβαια είναι εκείνος που τα προκαλεί όλα αυτά, αλλά κάνει πως δεν ακούει και δεν καταλαβαίνει.



Στο άλλο…Σταματέικο, η Βασιλική ανακαλύπτει τα εσώρουχα- δώρο που ετοίμαζε ο Στεφανής να δώσει στην 'Ασπα αλλά δεν πρόλαβε και της ανεβαίνει…πυρετός. Καλεί εσπευσμένα τον Μαθιό για να του δείξει τον...στηθόδεσμο και φυσικά να τον ρωτήσει αν γνώριζε ποια είναι η ερωμένη του συγχωρεμένου. Θα πει εκείνος την αλήθεια; Φυσικά. Τον συμφέρει. Μόνο που εκτός από την Βασιλική, ο Μαθιός κάνει και μια κουβέντα με τον αδελφό του και του λέει ξεκάθαρα πως έχει βρεί την γυναίκα της ζωής του. Το ίδιο του λέει και ο Αστέρης. Μόνο που δεν λένε τα ονόματα μεταξύ τους. Γιατί αν τα πούν, σίγουρα ο ένας θα σοκάρει τον άλλον!


https://www.instagram.com/p/CUXDuU9InGk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Η ανάκριση της Άσπας, αποκαλύπτει στον αστυνόμο Αντώνη, το πιθανό κίνητρο του Κώστα, ενώ το αυτοκίνητό του που εντοπίζεται σε κάμερα αποδεικνύει ότι λέει ψέματα. Είχε σκεφτεί άραγε και εκείνος να σκοτώσει τον Στεφανή; 'Ηξερε για την απιστία της γυναίκας του; Πάντως η Βέρα Μακρομαρίδου που υποδύεται την 'Ασπα στον Σασμό, θα περάσει πολύ δύσκολα στην συνέχεια.



Η Στέλλα από την άλλη αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Αστέρη ο οποίος περνά μια βραδιά πάθους με την Αργυρώ. Καθώς ο ήλιος πέφτει και ο έρωτας φουντώνει, Καλλιόπη και Μαρίνα συναντιούνται στο νεκροταφείο. Σταματάκη Vs Βρουλάκη. Μάχη με τα λόγια και τα βλέματα.