Πέθανε η 35χρονη YouTuber Mel Thompson

Ιωάννα Τζανή
Πέθανε η 35χρονη YouTuber Mel Thompson

«Ήταν το στήριγμα της οικογένειά μας. Τα παιδιά τής μιλούσαν ασταμάτητα και εκείνη συζητούσε συνεχώς μαζί τους και προσπαθούσε να τα βοηθήσει με οτιδήποτε τα απασχολούσε»... To μήνυμα του συζύγου της και το αντίο των followers.

Η γνωστή YouTuber, Mel Thompson, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη όσους τη γνώριζαν αλλά και εκατομμύρια ανθρώπους που την ακολουθούν στα social media.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο σύζυγος της makeup artist, Puffin Thompson, δημοσιεύοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στο Instagram η Mel.

Ο σύζυγός της - με τον οποίο είχαν αποκτήσει 4 παιδιά - είναι συντετριμμένος: «Δυστυχώς, η Mel πέθανε χθες. Είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξω μόνο δέκα φωτογραφίες μαζί της. Χάσαμε έναν όμορφο άνθρωπο. Ήθελα απλώς να δείξω τα χαμόγελα που μας χάριζε. Έπρεπε να απαντήσω σε τόσα πολλά μηνύματα ανθρώπων που της έστελναν χωρίς να γνωρίζουν για τον θάνατό της. Είναι υπέροχο να βλέπεις πόσο αγαπητή ήταν. Και σας αγάπησε όλους τόσο όσο εσείς»...


https://www.instagram.com/p/CUVYEo1lgaK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και συνέχισε: «Θα συνεχίσω να την αγαπώ και θα μου λείπει για πάντα. Ήταν το στήριγμα της οικογένειά μας. Τα παιδιά τής μιλούσαν ασταμάτητα και εκείνη συζητούσε συνεχώς μαζί τους και προσπαθούσε να τα βοηθήσει με οτιδήποτε τα απασχολούσε. Και ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα ένιωθε, θα μου έτριβε πάντα την πλάτη όταν ξάπλωνα δίπλα της στο κρεβάτι. Όλοι γνωρίζουν πόσο ταλαντούχα ήταν ως καλλιτέχνης και πόσες χρήσιμες γνώσεις είχε, αλλά οι πιο κοντινοί της άνθρωποι γνωρίζουμε πόσο πραγματικά υπέροχη ήταν. Έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τον οποιονδήποτε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μακάρι να την είχα πίσω».

Η ανάρτηση σύντομα κατακλύστηκε από σχόλια φίλων και συναδέλφων της, οι οποίοι εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια.



Η αιτία του θανάτου της και τα συγκινητικά σχόλια

Ο Puffin δεν αναφέρθηκε καθόλου στην αιτία του θανάτου της, ωστόσο ένα σχόλιο μάς αποκάλυψε την αλήθεια. Ένας από τους φίλους της Mel έγραψε ότι αντιμετώπιζε πολλαπλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου Ehlers-Danlos, με το οποίο είχε διαγνωστεί.

Το κανάλι της στο YouTube πλημμύρισε αφιερώσεις και συγκινητικά σχόλια από θαυμαστές της, αλλά και από άλλους διάσημους YouTubers όπως ο James Welsh, ο Hindash και η Lisa Eldridge.

Ο James Welsh έγραψε: «Πολύ θλιβερή είδηση. Λυπάμαι πολύ για τον χαμό σου», ενώ ο makeup artist Hindash σχολίασε: «Λυπάμαι πολύ για τον θάνατό σου. Σπαρακτικά νέα».



Η Lisa Eldridge πρόσθεσε με τη σειρά της: «Είμαι πολύ λυπημένη και σοκαρισμένη. Οι σκέψεις μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά της. Αναπαύσου εν ειρήνη Mel, σε ευχαριστώ που ήσουν πάντα τόσο υπέροχη».

Θρήνος στο Sex and the City: Πέθανε ο Willie Garson - Αντίο στον καλύτερο φίλο της Carrie Bradshaw

Τι είναι το σύνδρομο Ehlers-Danlos από το οποίο έπασχε η Mel;

Το σύνδρομο Ehlers-Danlos ανήκει σε μια ομάδα κληρονομικών διαταραχών που επηρεάζουν τους συνδετικούς ιστούς, και κυρίως το δέρμα, τις αρθρώσεις και τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

Βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν ότι η αιτία του θανάτου της Mel Thompson ήταν αυτή.

Το τελευταίο βίντεο της makeup artist στο κανάλι της στο YouTube, το οποίο έχει πάνω από 170.000 συνδρομητές, ανέβηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, μόλις δύο ημέρες πριν από τον θάνατό της.



Όταν η Mel μίλησε για τα προβλήματα υγείας

Τον Αύγουστο του 2020, η Mel, παρόλο που συνήθιζε να κρατά την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα social media, παραδέχτηκε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Instagram: «Έχω πολλά προβλήματα υγείας. Ένα κύριο ζήτημα που αντιμετωπίζω είναι οι επιληπτικές κρίσεις. Είχα δύο την ημέρα των γενεθλίων μου και ήμουν στο νοσοκομείο. Χθες το βράδυ, είχα άλλη μια. Είμαι εντάξει. Απλώς δεν μπορώ να πιέζω τον εαυτό μου και πρέπει να ξεκουραστώ».

Cover photo: @mel.thomp