Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος ζητάει από τον Λάμπρο να παραδοθεί και το Twitter διχάστηκε μαζί του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος ζητάει από τον Λάμπρο να παραδοθεί και το Twitter διχάστηκε μαζί του

O Ζάχος Λυκογιάννης δεν κέρδισε τις εντυπώσεις των fan του Διαφανίου.

Το δεύτερο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών ολοκληρώθηκε και από τα πρώτα λεπτά κιόλας το Twitter άλλαξε γνώμη για τον Ζάχο Λυκογιάννη που εμφανίστηκε στο Διαφάνι. Ο Ζάχος, η Ελένη και ο Λάμπρος γνωρίζονται από τότε που ήταν παιδιά, όταν στον πόλεμο φτάνοντας τραυματισμένος στο χωριό, του έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή.

Ωστόσο, με τα χρόνια χάθηκαν και συναντήθηκαν ξανά το 1967, στις αρχές του καθεστώτος των Συνταγματαρχών με τον Ζάχο να είναι πλέον ταγματάρχης. Κι ενώ στο πρώτο επεισόδιο έμοιαζε να είναι με το μέρος του Λάμπρου που καταζητείται, μια δήλωση του Προύσαλη άλλαξε τη γνώμη του κοινού άρδην.


https://www.instagram.com/p/CTe4LkTrR0T

Το twitter διχάστηκε με τον Ζάχο Λυκογιάννη

Ο Ζάχος ζήτησε από την Ελένη να τον εμπιστευτεί, προκειμένου να τους βοηθήσει να δουν τι συμβαίνει με τον Λάμπρο. Μόλις ο Βασίλης Προύσαλης όμως είπε στην Ελένη πως εκείνος είναι μέσα στους πραξικοπηματίες, η Ελένη έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Έκρυψε τον Λάμπρο με τη βοήθεια των συγχωριανών της και δεν έδωσε κανένα στοιχείο στον Ζάχο την επόμενη της συνάντησής τους. Στη μεταξύ τους συζήτηση ο Ζάχος έμοιαζε να θέλει να βοηθήσει, όμως η Ελένη δεν μπορούσε να τον εμπιστευτεί 100% χωρίς στοιχεία για την ενοχή του.

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη μένει μόνη, ο Κωνσταντής κινδυνεύει και το twitter αποθεώνει τον Νώντα!

Τα λόγια του Προύσαλη επηρέασαν και το κοινό, το οποίο δεν σταμάτησε να σχολιάζει στο Twitter για τον Ζάχο, δείχνοντας την αντιπάθειά του.


https://www.instagram.com/p/CUYPkSpAXYA

Οι σκηνές και η συμπεριφορά του Ζάχου μπέρδεψαν τους fans

Μερικές σκηνές αργότερα η συνάντηση του αστυνομικού με τον ταγματάρχη Λυκογιάννη έκανε τους fans να αναρωτηθούν εν τέλει εάν ο Ζάχος θέλει πραγματικά να βοηθήσει ή όχι τον Λάμπρο.

Άγριες Μέλισσες: Η «ανακάλυψη» των fans για το σπίτι των Σεβαστών έγινε viral στο Twitter

Κάτι η έλλειψη στοιχείων, κάτι οι απειλές στον αστυνομικό, έκαναν τους fans να μπερδευτούν και να αναθεωρήσουν για λίγο, για το ποιόν του Ζάχου. Θέλει ή δεν θέλει τελικά να «σώσει» τον Λάμπρο από τις κατασκευασμένες κατηγορίες;

Screen Shot 2021 09 28 at 23.24.15

Το Twitter δεν έχει πάρει ακόμη μια απόφαση και αυτό θα το δεις και στα σχόλια στη gallery παρακάτω.