Ο πολιτικός γάμος της Ευγενίας Δημητροπούλου και το απρόοπτο μία μέρα πριν την τελετή

Ο πολιτικός γάμος της Ευγενίας Δημητροπούλου και το απρόοπτο μία μέρα πριν την τελετή

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ήλιος» μίλησε για την ιδιαίτερη ημέρα της ζωής της.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The2night Show, ήταν καλεσμένη η Ευγενία Δημητροπούλου. Η ηθοποιός που έχει αναλάβει τον ρόλο της Λήδας Βασιλείου στη σειρά «Ήλιος» μίλησε στον παρουσιαστή, όχι μόνο για τα επαγγελματικά της, αλλά και για τα προσωπικά.

Η Δημητροπούλου μίλησε ανοιχτά για τον πολιτικό γάμο της με τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 11 Ιουνίου 2021 που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Κηφισιάς.

Ήλιος Season 2: Δυο δολοφονίες αναζητούν τον ένοχο - Σε μεγάλους μπελάδες ο Γιώργος Καραμίχος!

Οι λεπτομέρειες για τον γάμο

Η Δημητροπούλου κατά την περιγραφή του γάμου της αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της ήθελαν κάτι ήρεμο, με λίγους δικούς της ανθρώπους, ενώ δεν υπήρχε ιδιαίτερη οργάνωση. Το παντελόνι του γαμπριάτικου κοστουμιού, μάλιστα, κατά λάθος μπήκε στο πλυντήριο μία μέρα πριν, με αποτέλεσμα να τρέχουν να προμηθευτούν νέο από τα μαγαζιά.



«Όσοι με ξέρουν, ξέρουν πως είμαι ένας άνθρωπος που δεν τα φωνάζω τα πράγματα. Αντίστοιχα είναι και ο σύζυγός μου. Θέλαμε να το κρατήσουμε για εμάς. Έτσι κι αλλιώς έχουμε σκοπό να κάνουμε θρησκευτικό γάμο κάποια στιγμή, απλώς θέλαμε να κάνουμε αυτόν τον πολιτικό πάρα πολύ μαζεμένα. Και είπαμε ότι θα το κάνουμε», είπε και πρόσθεσε: «Δεν ήταν κρυφό, απλώς θέλαμε να το κρατήσουμε για εμάς»

https://www.instagram.com/p/CUXauwtMzcy

Ο σύζυγός της και η πρόταση γάμου

«Έχει συστολή. Είναι έξω από αυτόν τον χώρο. Το σέβομαι απόλυτα, εννοείται»

Η πρόταση γάμου που έκανε ο Στέλιος Βλατάκης στην Ευγενία Δημητρακοπούλου ήταν πολύ cozy. Την περίμενε στο σπίτι μετά τη δουλειά, με την αδερφή της να είναι στο κόλπο.

«Δεν ήταν κάτι φαντασμαγορικό. Ήταν στο σπίτι, όμορφα, μετά από γύρισμα. Με περίμενε μετά τη δουλειά. Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν συνεργός και συνένοχη η αδερφή μου, αλλά εγώ δεν το περίμενα. Ούτε το σημείο το χρονικό ούτε το ότι θα συνέβαινε»

Θα γίνει θρησκευτικός γάμος;

Για τον θρησκευτικό γάμο, η ηθοποιός δήλωσε πως δε βιάζεται και ούτε τον έχει σκεφτεί, καθώς πρέπει να το επιτρέπουν και οι συνθήκες. Αυτό που ξέρει, όμως είναι πως ιδανικά θέλει να τον κάνει χειμώνα και συγκεκριμένα, μετά τα Χριστούγεννα που είναι τα πάντα γεμάτα στολίδια.