Φαίη Σκορδά: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα

Φαίη Σκορδά: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Φαίη Σκορδά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένη στη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τρίτης (28/9/21) η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα και ήταν αρκετά αποκαλυπτική σε ορισμένα θέματα. Μεταξύ άλλων έδωσε απαντήσεις για έναν ενδεχόμενο γάμο, αλλά προέβη και σε μια αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται και φέτος στο τιμόνι της παρουσίασης της πρωινής εκπομπής του Ant1 και στη νέα της συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν πραγματικά χείμαρρος.

grigorisarnaoutoglou.official 243227865 199445975622145 4513162428872299711 n

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Την πρώτη της συνέντευξη για τη νέα τηλεοπτική χρονιά έδωσε το βράδυ της Τρίτης (29/9/21) η Φαίη Σκορδά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων απάντησε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν θα ξαναπαντρευόταν και εκείνη απάντησε ειλικρινά και χωρίς φόβο.

«Αν θα ξαναπαντρευόμουν; Θεωρητικά, η απάντηση που λέω και στον εαυτό μου – γιατί σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κατεβάζεις ρολά- είναι πως δεν σταματάω να ονειρεύομαι και να λέω ότι έχει τελειώσει ο έρωτας για μένα, και αυτό θέλω να το μεταφέρω και στα παιδιά μου σαν μαμά.



Πρέπει ό, τι και να γίνεται να ονειρευόμαστε. Θέλω να ζω στο ροζ συννεφάκι μου. Έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να υπάρχει το ιδανικό. Στο μυαλό μου υπάρχει μια Φαίη που είναι ακόμα κοριτσάκι. Πρακτικά όμως αν δεις την καθημερινότητά μου αυτό δεν γίνεται. Είμαι πολύ δύσπιστη, και για να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο θα πρέπει να περάσει από χίλια κύματα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 ο ΑΝΤ1 ξάφνιασε τους πάντες όταν με ένα δελτίο τύπου ανακοίνωνε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, όχι μόνο στον σταθμό αλλά και στο Πρω1νό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε με τη Φαίη για την επιστροφή του Γιώργου και μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ρωτήθηκε εάν ήταν δική της επιλογή να επιστρέψει. Η Φαίη απάντησε πως όλο αυτό ξεκίνησε μέσα από συζητήσεις, όμως στο τέλος πρότεινε εκείνη την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή.



Η αντίδραση του μικρού της γιου δε, όταν έμαθε πως θα είναι και πάλι μαζί στην τηλεόραση ήταν πολύ αστεία. Η Φαίη Σκορδά ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Δημήτρης τους είπε: «Α ωραία θα μαλώσετε, θα σκοτωθείτε, θα σας απολύσουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε».

Η πρώτη δήλωση της Φαίης Σκορδά για την επιστροφή του Λιάγκα στο Πρω1νό

Η ανακοίνωση του Αnt1 για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό». Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται», έγραφε η ανακοίνωση.