Ο Άκης Πετρετζίκης πήρε το ποδήλατο του γιου του και το βίντεο είναι γεμάτο χιούμορ

Πατούλια Κατερίνα
Ο Άκης Πετρετζίκης πήρε το ποδήλατο του γιου του και το βίντεο είναι γεμάτο χιούμορ

Ξετρελαμένος μπαμπάς ο Άκης και δεν το κρύβει πια.

Στις δύο Ιουλίου 2021 ο Άκης Πετρετζίκης μας σύστησε τον νεογέννητο γιο του, καρπό της σχέσης του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Και μόλις πριν δύο ημέρες, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, ο 34χρονος σεφ και η αγαπημένη του, πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο και βάπτισαν τον τριών μηνών γιο τους.

Ο μικρός Αχιλλέας:

Ο σεφ δεν κινήθηκε παραδοσιακά στο όνομα που έδωσε στον γιο του, μιας και ο πατέρας του έχει το όνομα Δημήτρης.

Ο σεφ ήταν εκείνος που με stories στο Instagram γνωστοποίησε στιγμές από τον γάμο και αποκάλυψε και το όνομα που έδωσε στον γιο του.

akis mpampas

Το πρώτο στόρι άλλωστε μετά τον γάμο, αφορούσε τον γιο του Αχιλλέα ο οποίος έπαιζε με τα παιχνίδια του.

(Δες το στόρι εδώ)

Από την μεριά του ο Άκης έπαιξε και εκείνος με το παιχνίδι του γιου του.

Σε story του στο Instagram ο 34χρονος φρόντισε να κάνει ποδήλατο ισορροπίας που προορίζεται για τον μικρό Αχιλλέα αναγνωρίζοντας και ο ίδιος πως ο Αχιλλέας μπορεί να μην βρει το ποδήλατο σε καλή κατάσταση σε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο.Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Katerina, συνάντησε τον Άκη Πετρετζίκη, την ώρα που πήγαινε στο μαγαζί του και ήταν γελαστός και ευδιάθετος.

Όταν ρωτήθηκε για το ταξίδι του μέλιτος μετά τον γάμο, ο Άκης Πετρετζίκης αρκέστηκε να απαντήσει με νόημα: «Δουλίτσα, δουλίτσα».Ο Άκης είναι ξεκάθαρα χαζομπαμπάς και δεν το κρύβει πια.