Ο Maluma απαντά στις φήμες- Είναι σε σχέση με την Kim Kardashian;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Maluma απαντά στις φήμες- Είναι σε σχέση με την Kim Kardashian;

Ο κολομβιανός τραγουδιστής απάντησε στις φήμες για τη σχέση του με την Kim Kardashian.

Τον Ιανουάριο του 2021 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση πως η Kim Kardashian και ο Kanye West χωρίζουν. Είχε ακουστεί πολλές φορές στο παρελθόν η φήμη αυτή, όμως ποτέ δεν επιβεβαιωνόταν. Αυτή η φορά έμελλε να είναι και η τελική που θα ακουστεί. Έναν μήνα αργότερα ο χωρισμός επισημοποιήθηκε και πλέον οι δύο stars κυκλοφορούν χωριστά και μένουν και σε διαφορετικά σπίτια.

Ελεύθερη και ωραία πλέον η Kim Kardashian συνεχίζει τη ζωή της, με τις φήμες για νέα σχέση να ακούγονται συνεχώς. Αυτή που κέντρισε ωστόσο το ενδιαφέρον των fans ήταν η είδηση πως η Kim Kardashian βγαίνει με τον Maluma. Τι ισχύει όμως πραγματικά;

Ο Maluma απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να βγαίνει με την Kim

Ο 27χρονος τραγουδιστής αποφάσισε να μιλήσει και να δώσει ένα τέλος στις φήμες που τον θέλουν να βγαίνει με τη 40χρονη reality star.

Μιλώντας με το L’Officiel Hommes, ο Maluma είπε όταν ρωτήθηκε πώς ξεκίνησαν οι φήμες: «Δεν ξέρω καν! Ήμασταν μαζί στην έκθεση του Dior. Την γνώρισα για πρώτη φορά εκεί. Ήμουν επίσης εκεί με την Kourtney (Kardashian). Οι άνθρωποι απλά άρχισαν να μιλούν για αυτό. Δεν ξέρω γιατί άρχισαν να τη ρωτούν κάτι τέτοιο».

«Ίσως επειδή έπαιρνε το διαζύγιό της και κυκλοφορούσαν τόσα, ξέρεις; Αλλά όχι, είμαστε καλοί φίλοι. Δεν μιλάμε τόσο συχνά, αλλά ναι, είμαστε καλοί φίλοι και ευχόμαστε πάντα το καλύτερο ο ένας στον άλλον», πρόσθεσε ο Maluma δίνοντας ένα οριστικό τέλος στη φήμη αυτή.



Η απάντηση της Kim για τις «νέες» σχέσεις της

Τη δική της απάντηση έδωσε η Kim Kardashian στο special reunion του KUWTK. Η reality star μίλησε τόσο για το διαζύγιο της από τον Kanye West, ‘όσο και για τις φήμες που την ήθελαν να βγαίνει πρώτα με τον Van Jones οικοδεσπότη του CNN κι έπειτα με τον Maluma.



Ο Van Jones υπήρξε μέντορας της Kim στο ταξίδι της για να γίνει δικηγόρος. Με τον Maluma από την άλλη είναι απλά φίλοι. Η Kim είχε πει: «Δεν βγαίνω με κανέναν από τους δύο. Τον Maluma τον έχω δει μερικές φορές στο Μαϊάμι, είναι τόσο καλός άνθρωπος. Πολύ καλός».

Kanye West: Αποκαλύφθηκε το όνομα της τραγουδίστριας με την οποία απάτησε την Kim

Και κάπως έτσι οι δυο stars αρνήθηκαν πως υπάρχει κάτι μεταξύ τους. Αλήθεια ή ψέμα θα φανεί στην πορεία.