Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει για να βάλει τον πατέρα της στην φυλακή!

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει για να βάλει τον πατέρα της στην φυλακή!

Ο Δούκας ένα βήμα πριν την φυλακή και ο Λάμπρος λίγο πριν τη σύλληψη!

Ενός κακού μύρια έπονται έλεγαν οι σοφοί μας πρόγονοι και αυτό συμβαίνει και στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που μπήκε δυναμικά ξανά στους δέκτες μας και την ζωή μας. Το ένα λοιπόν κακό, ο Δούκας Σεβαστός, (Λεωνίδας Κακούρης) θα συναντήσει το άλλο, δηλαδή τον Ακύλα (Αιμίλιος Χειλάκης) και θα γίνει…χαλασμός στο Διαφάνι και στις 'Αγριες Μέλισσες. Μέχρι βέβαια να επιστρέψει από το Παρίσι η Πηνελόπη που έρχεται με άγριες διαθέσεις κατά του πατέρα της.

Σουαρέ με Μυρσίνη και Ζωή

Ο αρραβώνας του Μελέτη με την Κορίνα, είναι η αφορμή για την μικρή γιορτή που θα στηθεί στο παλαιό σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι. Η οικογένεια Μεγαρίτη καλεί φυσικά και την Μυρσίνη με τον Δούκα που ξαναβρίσκονται στο σπίτι τους, φορτωμένο με ωραίες αναμνήσεις αλλά και με εφιάλτες. Μην ξεχνάμε πως και η αδελφή του Δούκα, η Ανέτ εκεί άφησε στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου την τελευταία της πνοή. Η Μυρσίνη θα δει για δεύτερη φορά την Ζωή Μεγαρίτη και ενώ θα δείξει ότι την συμπαθεί, αυτό δεν ισχύει. Την θεωρεί….κατώτερη. Καμιά δεν είναι ανώτερη από εκείνη, την αρχόντισσα του Θεσσαλικού κάμπου. Η όμορφη όμως βραδιά δεν θα κυλήσει όμως μόνο με γέλια και χαρές.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου πριν τις Άγριες Μέλισσες Η Μαρκέλλα Γιαννάτου πριν τις Άγριες Μέλισσες έρχεται στο Queen.gr! Μυστικά κι αποκαλύψεις της Ζωήςέρχεται στο Queen.gr! Μυστικά κι αποκαλύψεις της Ζωής


https://www.instagram.com/tv/CUPeLwWgBwy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φυγάδευση του Λάμπρου

Ο Ντούνιας από την ασφάλεια θα καταφέρει μαζί με τους άντρες του να ανακαλύψουν το κρησφύγετο όπου είναι κρυμμένος ο Προκόπης και ο Δημήτρης Ορφανίδης οι οποίοι πια κινδυνεύουν σοβαρά να βρεθούν πια στην φυλακή. Το ίδιο μεγάλο κίνδυνο αντιμετωπίζει και ο Λάμπρος μετά την προσπάθεια που έκανε η Ελένη να τον κρύψει σε ένα σπίτι κοντά στο Διαφάνι και μετά εκείνος να φύγει στο βουνό. Η αγωνία κορυφώνεται και μέχρι τελευταία στιγμή κανείς δεν ξέρει αν θα γλιτώσουν.


https://www.instagram.com/p/CUFWW9RK2gp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ερχομός της Πηνελόπης θα τα αλλάξει όλα!

Η συμμαχία Δούκα και Ακύλα βολεύει και τους δύο. Ο πρώτος θέλει έναν καλό υποστηρικτή για να γλιτώσει την φυλακή, ο δεύτερος θέλει να γίνει μεγάλος και τρανός και να φτιάξει το πρώτο αεροδρόμιο της Θεσσαλίας μαζί με την βοήθεια του νομάρχη. Η δίκη πλησιάζει και ενώ ο Δούκας αισθάνεται στεναχωρημένος με την στάση των παιδιών του έχει εμπιστοσύνη στο σχέδιο του Ακύλα για να γλιτώσει την καταδίκη. Οι υιοί Σεβαστοί καταλαβαίνουν ότι δυσκολεύουν όλα για εκείνους και περιμένουν με αγωνία την βοήθεια από την αδελφή τους. Η Πηνελόπη θα επιστρέψει από το Παρίσι και θα είναι εκείνη που θα είναι κόλαφος κατά του πατέρα της στο δικαστήριο.

#Θα την γλιτώσει ο Δούκας;