Η Jennifer Aniston ανοιχτή σε νέα σχέση - Τι ψάχνει στον επόμενο σύντροφό της

Η Jennifer Aniston ανοιχτή σε νέα σχέση - Τι ψάχνει στον επόμενο σύντροφό της

Η Aniston μίλησε με αφοπλιστική άνεση για την προσωπική της ζωή.

Για την προσωπική της ζωή αποφάσισε να μιλήσει η Jennifer Aniston, την ώρα που η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «The Morning Show» στην οποία πρωταγωνιστεί έκανε το ντεμπούτο της. Με το όνομά της να γίνεται trend λόγω των επεισοδίων, η Jen απευθύνθηκε στο θέμα χωρίς ενδοιασμούς στο podcast «Lunch with Bruce».

«Αλλά πιστεύω ότι υπήρχε χρόνος. Και υπάρχει και ο Covid. Αν και οι άνθρωποι έχουν βρει την αγάπη εν μέσω Covid. Κανείς σημασίας δεν έχει υποπέσει στο ραντάρ μου ακόμη. Νομίζω, όμως, ότι ήρθε η στιγμή. Νομίζω ότι είμαι έτοιμη να μοιραστώ τον εαυτό μου με άλλον», είπε.

«Για πολύ καιρό δεν ήθελα και πραγματικά μου άρεσε το να είμαι η γυναίκα του εαυτού μου, χωρίς να είμαι μέρος ενός ζευγαριού. Ήμουν μέρος ζευγαριού από τα 20 μου. Οπότε, υπήρχε κάτι πολύ ωραίο στο να πάρω τον χρόνο (για τον εαυτό μου)»



Η Aniston είναι ένα παραδοσιακό κορίτσι

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Jennifer Aniston ρώτησε τον οικοδεσπότη Bruce Bozzi αν έχει κάποιον για να της κάνει κονέ. Γρήγορα σημείωσε:

«Όχι Tinder και Raya, παρακαλώ. Είμαι ένα παλαιών αρχών κορίτσι»

Jennifer Aniston: Μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον David Schwimmer

Τι ψάχνει σε έναν άντρα

Ο Bozzi δε δίστασε να τη ρωτήσει τι είναι αυτό που ψάχνει σε έναν άντρα, με την ηθοποιό να απαντά το πιο απλό πράγμα: το φιλί.

«(Το πρώτο φιλί) είναι πολύ σημαντικό. Αυτό και επίσης την ευκολία με την οποία βγαίνει η συζήτηση την πρώτη φορά. Αυτό είναι ένας καλός δείκτης. Αυτοπεποίθηση, αλλά όχι υπεροψία. Χιούμορ, παρακαλώ, σας εκλιπαρώ. Γενναιοδωρία. Καλοσύνη στους ανθρώπους. Απλώς μερικές αναγκαιότητες»

jennifer aniston dating5

Η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Friends» έχει παραμείνει φίλη με τον πρώην σύζυγό της, Justin Theroux, μετά το διαζύγιό τους το 2018. Έκτοτε, όμως, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες περί ραντεβού. Μέχρι που έχει ακουστεί το ενδεχόμενο επανασύνδεσής της με τον ηθοποιό.

jennifer aniston dating 2

Αυτήν τη στιγμή και σύμφωνα με τις δηλώσεις της, φαίνεται πως η Jen είναι ανοιχτή σε νέες επιλογές.