Γη της ελιάς: Η Χάιδω διψά για εκδίκηση και η Άννα κινδυνεύει

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Χάιδω διψά για εκδίκηση και η Άννα κινδυνεύει

Απιστίες, απόπειρες, νεύρα και απόγνωση! 

Οι τηλεθεατές μπορεί χθές να είδαν ένα μικρότερης διάρκειας επεισόδιο από την αγαπημένη τους σειρά Γης της ελιάς, λόγω και του ποδοσφαιρικού αγώνα που μετέδωσε μετά το Mega, αλλά θα τους αποζημιώσει το σημερινό επεισόδιο. Με την Αθηνά σε σόκ με τις αποκαλύψεις του Δημήτρη, την Χάιδω ξανά οργισμένη, τον Αποστόλη σε απόγνωση με την απόπειρα αυτοκτονίας της αδελφής του και τον Στάθη λίγο πριν αντιμετωπίσει το θυμό της Αρετής για την απιστία του.

Σε αδιέξοδο η Αθηνά από τις απειλές του Δημήτρη

Μπορεί αρχικά να θεωρήσαμε πως η Αθηνά ήταν η...πανούργα της υπόθεσης αλλά σε λίγο θα την συμπονέσουμε με όσα τραβάει. Ειδικά με τις απειλές που δέχεται από τον Δημήτρη. Είναι εγκλωβισμένη και ανέτοιμη ακόμη να κάνει είτε ολομέτωπη είτε παρασκηνιακή επίθεση. Ξέρει πως εκείνος είναι σε θέση ισχύος.


https://www.instagram.com/p/CUZ0isZDI1c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και από την άλλη πλευρά έχει να ανιμετωπίσει και την απόπειρα αυτοκτονίας της 'Αννας. Ξέρει ότι αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί κατά του Δημήτρη, αλλά δεν θέλει ακόμη να το κάνει. Γιατί ο Δημήτρης σε λίγο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την οργή του αδελφού της 'Αννας, του Αποστόλη, που ήταν εκείνος που την οδήγησε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Την είχει προειδοποιήσει πως ο δεσμός της με εκείνον δεν θα είχε καλή κατάληξη. Φυσικά μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της και γίνεται....έξαλλος! 'Ολα γυρίζουν γύρω από τον Δημήτρη ο οποίος, στην προσπάθειά του να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την Αθηνά, της εκμυστηρεύεται ότι εκείνος βρίσκεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας της Μυρτάλης. Και άλλο σόκ για την Αθηνά. Που να μάθει πως φλερτάρει και την Αντιγόνη! (ευτυχώς εκείνη του ρίχνει άκυρο)

Βεντέτα και πάλι!

Η Χάιδω συνεχίζει να έχει εμμονή με την βεντέτα. Πάλι πιέζει τον Φίλιππο να πάρει εκδίκηση ειδικά τώρα που έχει και δεύτερη αφορμή. Εκείνος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ούτε λόγος να της μιλήσει για τον έρωτά του για την Βασιλική. Πάνω στην απελπισία του, ζητά τη βοήθεια του Λυκούργου και του εξομολογείται ότι αυτός πυροβόλησε τον Στέφανο.



Οριστικός ο χωρισμός Μυρτάλης - Στέφανου;

Η Μυρτάλη είναι αποφασισμένη να μην ξαναγυρίσει στον Στέφανο. Την έχει απογοητεύσει πάρα πολύ η συμπεριφορά του. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι θα πέσει στην αγκαλιά του Αλέξη, όσο κι αν το θέλει εκείνος. Του έχει ξεκαθαρίσει ότι τον βλέπει μόνο φιλικά. Ο Στέφανος είναι πολύ πληγωμένος και ξεσπά.


https://www.instagram.com/p/CUU9ZeJIKj-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακόμη μια δολοφονία στη Μάνη

Και μέσα σε όλα αυτά έρχεται και ένα διπλό φονικό να αναστατώσει ακόμη περισσότερο τη μικρή κοινωνία. Την ίδια ώρα, η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στον εντοπισμό του «Πρωταθλητή». Ο Πότης τον αναγνωρίζει από το σκίτσο της αστυνομίας και σπεύδει να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Γη της ελιάς: Η απόπειρα αυτοκτονίας της Άννας ανατρέπει το σκηνικό

Θα ανακαλύψει η Αρετή την παράνομη σχέση Στάθη - Ιουλίας;

Ο Στάθης και η Ιουλία κάνουν μια παρακινδυνευμένη εκδρομή στο σπήλαιο του Δυρού, για να θυμηθούν τα παλιά. Αλλά οι συχνές εξορμήσεις τους, δεν θα τους βγούν σε καλό. Η Αρετή δε θα αργήσει να καταλάβει ότι ο άντρας της την απατά, και μόλις μάθει και ποια είναι η γυναίκα με ητν οποία έχει παράνομη σχέση ο Στάθης, ποιος την κρατά!


https://www.instagram.com/p/CR91XvYIBdL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά την αποκάλυψη, όμως ο Στάθης θα έχι δεύτερες σκέψεις και θα μπει σε μεγάλο δίλημμα για το αν θα αφήσει τη γυναίκα του για να είναι με τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Αλλά λέει η καρδιά, άλλα το μυαλό!

Δες στη photo gallery τα tweets του κοινού για το χθεσινό επεισόδιο.

Cover photo: @make_it_productions