Άκης Πετρετζίκης: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου του και το τρυφερό μήνυμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άκης Πετρετζίκης: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου του και το τρυφερό μήνυμα

Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του.

Τη Δευτέρα που πέρασε (27/9/21) o Άκης Πετρετζίκης ντύθηκε γαμπρός και βάφτισε τον σχεδόν τριών μηνών γιο του. Η είδηση για τον γάμο του είχε κυκλοφορήσει από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, με την περσόνα Soula Glamorous να ανεβάζει σε μορφή κουίζ stories, ανακοινώνοντας στους followers τον γάμο του chef.

Λίγο μετά αποκάλυψε και ποιος είναι, με τα sites να παίρνουν φωτιά. Κανείς δεν ήξερε πότε θα πραγματοποιηθεί ακριβώς, με αρκετές ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα συνέβαινε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο γάμος του πρώτου Έλληνα MasterChef

Ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, παντρεύτηκαν εν τέλει τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 σε ένα κτήμα στην Αθήνα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την είδηση μετέδωσε μέσα από την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ η απεσταλμένη δημοσιογράφος μετέδωσε τις πληροφορίες για τον γάμο και τη βάφτιση του γιου τους.

Άκης και Κωνσταντίνα βάφτισαν τον μικρούλη που πήρε το όνομα Αχιλλέας και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

akis petretzikis konstantina gamos1

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη για τον γάμο του και το τρυφερό μήνυμα

Τρεις ημέρες μετά τον γάμο του, ο Άκης Πετρετζίκης ανέβασε στο Instagram, αλλά και στο facebook account του μια σειρά από φωτογραφίες από την πιο όμορφη μέρα της ζωή του και τις συνόδευσε με το πιο τρυφερό και γλυκό μήνυμα.

«Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια, αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!», έγραφε ο Άκης με την ανάρτηση να ξεπερνά τα 60 χιλιάδες likes σε λιγότερο από μία ώρα.

Ο Άκης Πετρετζίκης τραγούδησε στον γάμο του: Ο χορός αγκαλιά με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Ο χορός του ζευγαριού

Το ζευγάρι έκανε την είσοδό του στο κτήμα αγκαλιά με τον γιο του και με μουσική υπόκρουση το soundtrack του Stars Wars. Φυσικά δεν έλειψαν και οι χοροί. Ο Άκης Πετρετζίκης χόρεψε και τραγούδησε στον γάμο του, σαν να ήταν μικρό παιδί. Ο chef τραγούδησε τον βασιλιά της σκόνης, χόρεψε ροκ με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αγκαλιά και πάρταρε μαζί με τους κολλητούς του με ροκ τραγούδια.



Ο Άκης ήταν αυτός που ανέλαβε και το μενού στο γαμήλιο πάρτι

Στα stories του το βράδυ του γάμου, ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλυψε μαζί με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα, πως έφτιαξε το φαγητό για το γαμήλιο πάρτι.Η Κωνσταντίνα τόνισε πως το φαγητό ήταν εξαιρετικό με τον Πετρετζίκη να σημειώνει πως τα λέει αυτά επειδή δεν έχει άλλη επιλογή.