Γη της ελιάς: Η Αθηνά θα γίνει σύμμαχος της Μυρτάλης και το twitter ήδη τη λατρεύει!

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς:  Η Αθηνά θα γίνει σύμμαχος της Μυρτάλης και το twitter ήδη τη λατρεύει!

Από το πιο μισητό έγινε το πιο αγαπητό πρόσωπο!

Σας το λέγαμε και χθές πως με όσα τραβά η Αθηνά με τον Δημήτρη, στο τέλος θα συμπονέσουμε την πανούργα χήρα Βρεττάκου στη Γη της ελιάς και τελικά να δείτε που θα έχουμε την έκπληξη και δεν θα κρύβεται πίσω από το σχέδιο για να χάσει την κληρονομιά η Μυρτάλη. Το κοινό χθες της συμπαραστάθηκε με όλους τους τρόπους στο twitter και φυσικά σήμερα θα την αγαπήσει ακόμη περισσότερο! Στα καλά νέα της σημερινής μέρας είναι ότι η 'Αννα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στο σπίτι της.


https://www.instagram.com/p/CUdPXUQA_C0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα επίθεση κατά της Μυρτάλης

Μετά την αποκάλυψη του Δημήτρη, ότι εκείνος βρίσκεται πίσω από τις δολοφονικές επιθέσης εναντίον της Μυρτάλης, η Αθηνά παθαίνει σοκ. Είναι τόσα πολλά αυτά που δεν ήξερε τελικά για τον άντρα που ερωτεύτηκε. Ο Δημήτρης δεν πτοείται και ετοιμάζει νέα επίθεση κατά της Μυρτάλης. Έχει βαλθεί να τη βγάλει από τη μέση, αλλά όχι επειδή αγαπά την Αθηνά. Έχει αποδείξει πολλές φορές ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι το δικό του το συμφέρον. Όλα τα κάνει για να επωφεληθεί εκείνος, θέλει όλα όσα θα κερδίσει η Αθηνά από την περιουσία του συζύγου της. Μετά την αποκάλυψη, όμως, η Αθηνά έχει ακόμη έναν άσσο στο μανίκι της για να μπορέσει να βγάλει τον Δημήτρη από τη ζωή της και να τον κάνει να φύγει από τη Μάνη. Δεν πρόκειται να επιτρέψει να συνεχιστούν οι απόπειρες δολοφονίας εναντίον της Μυρτάλης. Είναι έτοιμη να τα ομολογήσει όλα και να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τη σώσει. Δεν υπολογίζει πια ούτε το αν αποκαλυφθούν όλα στο χωριό για τη σχέση της με τον Δημήτρη. Μεγάλη πρόοδος!



Γη της ελιάς: Η Χάιδω διψά για εκδίκηση και η Άννα κινδυνεύει

Το παράνομο ζευγάρι ζεί τον έρωτά του

Η Ιουλία με τον Στάθη δεν λογαριάζουν πλέον κανέναν και τίποτε και προσπαθούν να αναπληρώσουν τα χαμένα χρόνια. Κάθε μέρα είναι μαζί και κάνουν παρακινδυνευμένες εκδρομές γύρω από την Αρεόπολη μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αισθάνονται και πάλι ακμαίοι και ζωντανοί! Ορισμένα νιάτα στα γεράματα! Βέβαια έχει το νού του και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά του. Με την κόρη του να έχει εγκαταλείψει εδώ και μέρες το πατρικό τους, τον Στέφανο να περνά... κατάθλιψη εξαιτίας του χωρισμού και την Αρετή να σιχτιρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τη Μυρτάλη!


https://www.instagram.com/p/CUef21dAGBY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και φυσικά να μην ξεχάσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο (30/9/21) παρακολουθήσαμε μια από τις πιο ρομαντικές σκηνές που έχουμε δει μέχρι στιγμής στη Γη της ελιάς. Το ερωτευμένο ζευγαράκι να επισκέφθηκε το Σπήλαιο του Διρού και δεν ξεκολλούσε τα μάτια του ο ένας από τον άλλον. Ούτε τα αδιάκριτα βλέμματα φοβήθηκαν, ούτε μη μαθευτεί τίποτα στη Μάνη. Πετούν στα σύννεφα από χαρά! Σύντομα όμως θα προσγειωθούν....απότομα!

Δες στη photo gallery τα σχόλια που αποθεώνουν την Αθηνά, αλλά και πώς σχολιάστηκε η ρομαντική επίσκεψη του Στάθη και της Ιουλίας στο Σπήλαιο.