Μαριάνθη Κάσδαγλη: Θύμα κλοπής η παίκτρια του Survivor- «Μου έκλεψαν τις τραπεζικές καταθέσεις»

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Θύμα κλοπής η παίκτρια του Survivor- «Μου έκλεψαν τις τραπεζικές καταθέσεις»

Συγκλονίζει η πρώην παίκτρια του Survivor.

Τη Μαριάνθη Κάσδαγλη τη γνώρισες πριν από μερικούς μήνες, όταν έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και μπήκε στο Survivor. Το reality επιβίωσης έπαιζε ήδη σχεδόν δύο μήνες όταν η Μαριάνθη μπήκε στο παιχνίδι και όπως αποδείχθηκε στην πορεία ήταν από τις δυνατές παίκτριες της κόκκινης ομάδας.

Η Μαριάνθη είναι υποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού και δεν λες πως κάνει μια εύκολη δουλειά. Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχει πέσει θύμα κλοπής, το οποίο είναι ακόμη υπό διερεύνηση.

Θύμα κλοπής η Μαριάνθη Κάσδαγλη

Η πρώην παίκτρια του Survivor μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας ανέφερε πως η ζωή της δεν ήταν πάντα εύκολη και πως έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή της. Ανέφερε μεταξύ άλλων πως στα 17 της έχει κοιμηθεί ακόμη και στον σταθμό Λαρίσης σε παγκάκι περιμένοντας το τρένο για τη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει πέσει και θύμα κλοπής.

Μάλιστα συμπλήρωσε πως η υπόθεση αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και εξακολουθεί να βρίσκεται υπό διερεύνηση.



Οι δηλώσεις της Μαριάνθης για την κλοπή των χρημάτων της

«Υπάρχει ένα άλλο άσχημο περιστατικό, καθώς έγινε μια ληστεία στον τραπεζικό μου λογαριασμό και ήταν ένα τίμιο ποσό. Η υπόθεση είναι ακόμη υπό διερεύνηση με την ασφάλεια της τράπεζας, με την αστυνομία και με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Survivor: Η Μαριάνθη Κάσδαγλη επέστρεψε στην Ελλάδα και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες (video)

Έδωσα καταθέσεις, έκανα καταγγελίες και πάλι τα κατάφερα, δεν λύγισα, δεν έκλαψα, κράτησα την αξιοπρέπειά μου, σηκώθηκα στα πόδια μου, στάθηκα, και είμαι εδώ και ευχαριστώ τον θεό κάθε μέρα που με ξυπνάει. Τα χρήματα αυτά είναι οι κόποι μου, που έχω κάνει κι έχω χτίσει από μικρό παιδί, που έχω ταλαιπωρηθεί, έχω ταξιδέψει κι έχω ξενιτευτεί τόσο πολύ. Τους θέλω πίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριάνθη.