Λευτέρης Σουλτάτος: Η δημόσια αφιέρωση στη Βάσω Λασκαράκη και το story για τη Δέσποινα Βανδή

Λευτέρης Σουλτάτος: Η δημόσια αφιέρωση στη Βάσω Λασκαράκη και το story για τη Δέσποινα Βανδή

Ο σεφ έκανε μία σειρά από stories για να ευχαριστήσει τους δικούς του ανθρώπους.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος πήρε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει χρήματα και τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη. Όλες αυτές τις μέρες καλούσε όποιον μπορεί να βοηθήσει, ενώ, βλέποντας τις κινήσεις προσφοράς του, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που προσφέρθηκαν από μόνοι τους.

Ο Σουλτάτος που έχει παντρευτεί τη Βάσω Λασκαράκη έκανε πριν από μερικές ώρες, σήμερα 1 Οκτωβρίου 2021, μία σειρά από stories, ώστε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στάθηκαν και στέκονται δίπλα του.Αποκάλυψη Βάσως Λασκαράκη: «Τα καλύτερα γίνονται όταν δεν τα περιμένεις»

Η Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος

Ο Σουλτάτος άρχισε τα stories του κάνοντας μία αφιέρωση στους αγαπημένους του κουμπάρους, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο.

soultatos laskaraki

«Τους σύντεκνούς μου! Φίλιππο Μιχόπουλο & Αθηνά Οικονομάκου για την προσφορά σε χρήματα να αγοραστούν καινούργια sleeping bag. Ευχαριστούμε σύντεκνοί μου! Ξέρω, θα νευριάσεις. Δε θα ήθελες να σας αναφέρω, αλλά πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος», έγραψε.

Η Δέσποινα Βανδή

Ο σεφ, στη συνέχεια, ευχαρίστησε τη Δέσποινα Βανδή που προσφέρθηκε να βοηθήσει χωρίς καν να της το ζητήσει κάποιος.

soultatos laskaraki2

«Τη Δέσποινα Βανδή. Χωρίς να της το ζητήσει κάποιος, προθυμοποιήθηκε και επικοινώνησε μαζί μου για να βοηθήσει να καλυφτούν ανάγκες των σεισμοπαθών! Συγκινητικό! Ευχαριστώ, Δέσποινα! Ευχαριστούμε!», έγραψε.

Με τη Βανδή, άλλωστε, ο Σουλτάτος έχει προσωπική γνωριμία για χάρη της εκπομπής της.


https://www.instagram.com/p/COuxesdlnE8

Η γλυκιά αφιέρωση στη σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη

Ο Σουλτάτος δεν παρέλειψε, φυσικά, να αναφερθεί στη σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, λέγοντας πόσο δοτικός άνθρωπος είναι.

soultatos laskaraki3

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτο: Το ταξίδι και τα stories αγάπης (photos)

«Και φυσικά την αγαπημένη μου γυναίκα, Βάσω! Που από την αρχή είναι μαζί μου στην προσπάθεια να βοηθήσει και ηθικά και πρακτικά. Σε όποια ανάγκη έχει παρουσιαστεί είναι θετική στην προσφορά προς τους συνανθρώπους μας (και ακόμη δε με έχει σκοτώσει)»

DPG Network