Friends: Η Courteney Cox επιστρέφει στο Central Perk και σερβίρει καφέ στο αγαπημένο στέκι

Νατάσσα Σχοινά
Friends: Η Courteney Cox επιστρέφει στο Central Perk και σερβίρει καφέ στο αγαπημένο στέκι

Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο που γεμίζει νοσταλγία για τα Φιλαράκια.

Θυμάσαι το Central Perk στα Φιλαράκια ακα Friends και τη διάσημη παρέα να κάθεται στον πορτοκαλί καναπέ και να απολαμβάνει τον καφέ της το πρωί, το μεσημέρι, το απόγευμα, ακόμα και το βράδυ; Σίγουρα πρόκειται για μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές και ούσα φαν της σειράς δεν μπορεί παρά να σε πιάνει μία βαθιά νοσταλγία -Κάνεις binge watching κάθε εβδομάδα, βέβαια, αλλά ναι-.

Η σημερινή, όμως, ημέρα αποτελεί την ιδανική αφορμή για να επαναφέρουμε στο προσκήνιο όλη τη συγκίνηση των Φιλαρακίων. Ή τουλάχιστον κάπως έτσι σκέφτηκε η Courteney Cox και κατέληξε να επιστρέφει στο Central Perk. Αυτήν τη φορά, για να σερβίρει καφέ!



Θα γεράσω κι ακόμη Φιλαράκια θα βλέπω - Σαν σήμερα το πρώτο επεισόδιο 27 χρόνια πριν

Η Courteney Cox πίσω στο Central Perk

Η Courteney Cox υποδύθηκε τη Monica Geller στη σειρά από το 1994 μέχρι το 2004 και, ό,τι και να λένε πολλοί για τον high-maintenance χαρακτήρα της- ήταν, είναι και θα είναι κορυφαία επιλογή τόσο στην ιστορία όσο και στο cast.

Κάνοντας, λοιπόν, ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα που κάνει για το πρότζεκτ στο Starz, Shining Vale, η Cox επισκέφτηκε το διάσημο spot και δε δίστασε, μάλιστα, να σερβίρει καφέδες στους φανς που με έκπληξη παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν.

https://www.instagram.com/p/CUdCIG7g698

P.S. Να πούμε κι ότι ήταν πολύ περίεργο σκηνικό να βλέπουμε άγνωστα πρόσωπα να κάθονται στον γεμάτο αναμνήσεις καναπέ.

Shining Vale



Το Shining Vale είναι μία κωμική σειρά τρόμου του Starz που διηγείται την ιστορία μίας δυσλειτουργικής οικογένειας που μετακινείται από την πόλη σε μία μικρή τοποθεσία, αφότου η Patricia Phelps έχει πιαστεί να απατά τον σύζυγό της. Τη σειρά δημιούρησαν οι Jeff Astroff και Sharon Horgan και, εκτός από την Cox, συμμετέχουν, ανάμεσα σε άλλους, οι Sherilyn Fenn, Greg Kinnear, Mira Sovino και Merrin Dungey.