The Bachelor: H Γιώτα έφτασε μια ανάσα από την αποχώρηση και το Twitter δεν το άφησε ασχολίαστο

The Bachelor: H Γιώτα έφτασε μια ανάσα από την αποχώρηση και το Twitter δεν το άφησε ασχολίαστο

Ποια κοπέλα αποχώρησε στην τελετή των Ρόδων της Παρασκευής (1/10);

Η πρώτη μέρα του Οκτωβρίου συνδυάστηκε με τελετή των ρόδων στο Bachelor και με αποχώρηση παίκτριας. Μετά την αποχώρηση της Βάσως την προηγούμενη Παρασκευή (24-9) μια ακόμη κοπέλα αποχώρησε αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του Αλέξη Παππά.

Στο τέλος της τελετής κι ενώ πια έχουν πάρει τριαντάφυλλο οι περισσότερες κοπέλες (ακόμη και τα outsiders), η Γιώτα και η Μαριάνθη καρδιοχτυπούν και αγωνιούν να μάθουν ποια είναι αυτή που θα πάρει το τελευταίο τριαντάφυλλο από τα χέρια του Αλέξη. Η Γιώτα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όσο περίμενε να ακούσει το όνομά της, και τελικά η πολυπόθητη ερώτηση ήρθε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

thebachelorgr 243543545 135856835438294 6467669378312755207 n

Μια ανάσα από την αποχώρηση η Γιώτα

Η Γιώτα είναι μία από τις κοπέλες στο σπίτι, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του Αλέξη Παππά και αυτό φαίνεται και από τα μεταξύ τους ραντεβού και τα τετ-α-τετ. Αυτή η εβδομάδα όμως κάτι μας λέει πως δεν ήταν από τις αγαπημένες της, αφού όπως θα την ακούσεις να λέει στο trailer σχολιάζοντας την τελετή των ρόδων, δεν είχε κανένα ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη, αλλά ούτε και κάποιο τετ-α-τετ προκειμένου να μιλήσουν.

Η κατάσταση αυτή την άγχωσε ιδιαίτερα και όσο δεν άκουγε το όνομά της, τόσο περισσότερο αγχωνόταν και φοβόταν πως θα αποχωρήσει.

Αγνώριστη η παίκτρια του Bachelor: Ποζάρει με κόκκινα μαλλιά και είναι μία άλλη

Η παραλίγο αποχώρηση της Γιώτας δεν άρεσε καθόλου στο Twitter

H Γιώτα έχει αποκτήσει το δικό της κοινό και υπάρχει μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων στο Twitter, οι οποίοι όχι μόνο τη στηρίζουν, αλλά την έχουν ήδη χρήσει και νικήτρια του bachelor. Το βράδυ της Παρασκευής η Γιώτα έφτασε μια ανάσα από την αποχώρηση, αφού άκουσε τελευταία το όνομά της πριν παραλάβει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο.

Το Twitter δεν ενθουσιάστηκε που ο Αλέξης Παππάς άφησε τη Γιώτα τελευταία και αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που αναφέρει, πως έστω και μία πιθανόητα να υπήρχε και να ειχε φύγει η Γιώτα, δεν θα έβλεπε κανείς ξανά το reality.


https://www.instagram.com/p/CUgCLvsILZQ

Δες στη gallery τα tweets που έκαναν.