Spoiler Σασμός: Ο έρωτας Μαθιού και Βασιλικής έγινε τραγούδι. Είναι ο Νικηφόρος γιος τους;

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Ο έρωτας Μαθιού και Βασιλικής έγινε τραγούδι. Είναι ο Νικηφόρος γιος τους;

Ο Μαθιός είναι ο πραγματικός πατέρας του Νικηφόρου;

Μετά τους «Λ.Λ» Λάμπρο και Λενιώ από τις «Άγριες Μέλισσες» που έγιναν λατρεία και trend στο twitter, τώρα πια έχουμε τους «Μ.Β» δηλαδή τον Μαθιό και την Βασιλική που έχουν τρελάνει τους φαν του Σασμού στον Alpha. Ο απαγορευμένος έρωτάς στα νιάτα τους έγινε τραγούδι και αυτός ο έρωτας αναζωπυρώνει μετά από 20 χρόνια στα επεισόδια που έρχονται.

Σασμός: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Τάσος Νούσιας κοιμήθηκε μέσα στο φέρετρο

Ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύει το τραγούδι «Κάθε μέρα» σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα και αυτό είναι το τραγούδι που υμνεί τον έρωτα του Μαθιού και της Βασιλικής και θα το ακούσουμε για πρώτη φορά στο επεισόδιο της Δευτέρας.



Γίνονται ξανά ζευγάρι


«Ποτέ δεν σε ξέχασα» Αυτή τη φράση θα την πουν και οι δύο όταν συναντηθούν στο νεκροταφείο για να θυμηθούν τι τους ένωσε και τι τους χώρισε. Τώρα πια μαθαίνουμε για ποιο λόγο ο Μαθιός παρά τις εκκλήσεις της μάνας του δεν παντρεύτηκε. Γιατί ποτέ δεν ξεπέρασε το νεανικό του έρωτα για την Βασιλική. Οι δυο τους ήταν ο Ερωτόκριτος και η Αρετούσα και ζούσαν το κρυφό τους πάθος μέχρι που εκείνος πήρε την απόφαση, αφού είχε πεθάνει ο πατέρας της να την ζητήσει από την μητέρα της και τους θείους της.

https://www.instagram.com/tv/CUFbX6qKYCy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τη στιγμή όμως που το αποφάσισε, του ήρθε το χαρτί από την στρατολογία για να πάει φαντάρος. 'Έκανε την θητεία του στο ναυτικό και προσπαθούσε να κρατήσει μαζί της επαφή. Στην πρώτη του έξοδο της ορκίστηκε πως θα τηρήσει την υπόσχεσή του και της ζήτησε να τον περιμένει. Μέχρι που κάποια μέρα του ήρθε η πρόσκληση για το γλέντι των αρραβώνων της και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Βασιλική δεν άντεξε τις πιέσεις από την οικογένειά της, δεν τόλμησε να πει ότι είναι ερωτευμένη και έτσι την αρραβώνιασαν με τον Στεφανή. Μέσα της όμως έμεινε μια κρυφή πληγή. Και τώρα ξαναγυρνά στην αγκαλιά του, όταν ο Μαθιός της λέει πως είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της.


https://www.instagram.com/p/CTUxbAwIPBb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι υποψίες για τον Νικηφόρο

Η αδυναμία που έχει ο Μαθιός στο γιο της, έχει εξηγηθεί πολλές φορές μέσα στο σενάριο, με την πρόφαση ότι είναι ο αγαπημένος του ανιψιός. Όμως ο Μαθιός κάποια στιγμή θα εξομολογηθεί στην Βασιλική πως έχει υποψία πως είναι δικός τους γιος. Άλλωστε η Βασιλική με το που παντρεύτηκε τον Στεφανή ήταν έγκυος! Θα προλάβει όμως να το μάθει ο Μαθιός ή το ότι είναι ένοχος για το φόνο του άντρα της θα είναι το πρώτο που θα βγει στην επιφάνεια; Η Βασιλική μετά από συζήτηση μαζί του θα αποκτήσει και εκείνη τις υποψίες της για το αν βρίσκεται εκείνος πίσω από το φόνο. Μέχρι που θα σιγουρευτεί. Και αυτό θα είναι ένα μεγάλο εμπόδιο στη σχέση τους. Μέχρι τότε το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι...σπάει ταμεία στο twitter.

#θα τρελαθούμε από την αγωνία