Άκης Πετρετζίκης: Η λεπτομέρεια για το νυφικό της συζύγου του Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

Άκης Πετρετζίκης: Η λεπτομέρεια για το νυφικό της συζύγου του Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

Η αποκάλυψη για το νυφικό.

Έχει περάσει μια εβδομάδα από τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αλλά και την βάπτιση του γιου τους Αχιλλέα.

Ο 34χρονος σεφ φρόντισε να δημοσιεύσει τις δικές του φωτογραφίες από τα δύο μυστήρια και να γράψει χαρακτηριστικά:

«27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές»!

Ο γάμος ήταν μυστικός και έγινε γνωστός το ίδιο πρωινό ενώ οι πληροφορίες ήταν πολλές και διαφορετικές με τις φήμες να θέλουν τον πρώτο Έλληνα MasterChef να παντρεύεται στη Συμπρωτεύοσα. Τελικά, ο Άκης έκανε την ανατροπή και παντρεύτηκε σε κτήμα στο Κορωπί.

Ο Άκης Πετρετζίκης τραγούδησε στον γάμο του: Ο χορός αγκαλιά με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Το νυφικό και η αποκάλυψη:

nifiko konstantina papamihail

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε πολλά για τη νύφη Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ με την οποία ο Πετρετζίκης γνωρίστηκε στα social media. Αυτό που όλοι σχολίασαν ήταν η κομψή εμφάνιση της Παπαμιχαήλ στον γάμο της.

Άκης και Κωνσταντίνα φημολογείται πως είχαν αποφασίσει να παντρευτούν πριν την εγκυμοσύνη όμως ο ερχομός του γιου τους Αχιλλέα, άλλαξε τα σχέδια και τα φρέναρε.

Η λεπτομέρεια του νυφικού: Το νυφικό δεν ήταν ενιαίο φουστάνι αλλά ένα σύνολο με δύο κομμάτια, μια φούστα με πολλά layers και ένα τοπ με δαντέλα.