Το πάρτυ γενεθλίων της Μαργαρίτας Νικολαΐδη από το MasterChef: Εκεί και η Μαρίνα Ντεμολλάι

Το πάρτυ γενεθλίων της Μαργαρίτας Νικολαΐδη από το MasterChef: Εκεί και η Μαρίνα Ντεμολλάι

Μαρίνα και Μαργαρίτα άφησαν πίσω όσα έγιναν στο Masterchef.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και η Μαρίνα Ντεμολλάι ήταν οι δύο παίκτριες που κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό του φετινού MasterChef 5.

Η Μαρίνα ήταν ένα από τα πρόσωπα του ριάλιτι μαγειρικής που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό με τον χαρακτήρα της αλλά μετά το παιχνίδι φρόντισε να κρατήσει πιο χαμηλούς τόνους.

Γενέθλια για τη Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα, η πρώτη Ελληνίδα MasterChef γιόρτασε τα γενέθλιά της παρέα με φίλους αλλά και την Μαρίνα.
Από νωρίς, η Νικολαΐδη δεχόταν τις ευχές των θαυμαστών και των φίλων της για 28α γενέθλιά της.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη:Γενέθλια για τη νικήτρια του Masterchef-Το μήνυμα του Giovanni

Ευχές έστειλε στην καλή του φίλη και ο Τζιοβάνι από τη Ρόδο, μιας και συνεχίζει εκεί τη σεζόν στο εστιατόριό του.Το πάρτι γενεθλίων

Νωρίς το απόγευμα, η Μαργαρίτα δημοσίευσε και τα πρώτα stories από το πάρτι γενεθλίων της. Στα γενέθλιά της έδωσε το παρόν και η Μαρίνα Ντεμολλάι ενώ τη διασκέδαση όσων έδωσαν το παρόν ανέλαβε ο Χρήστος Καλομοίρης, ο αγαπημένος της Μαργαρίτας που εκτός από σεφ, παίζει και μπουζούκι.H δυναμική παρουσία της Μαρίνας στο Instagram

Μετά την παρουσία της στο MasterChef, η Μαρίνα φρόντισε να κρατήσει ένα πιο ήσυχο προφίλ. Πέρα από τις φωτογραφίες με τα παιδιά της, η Ντεμολλάι έδειξε και τη δουλειά που έκανε με το σώμα της μιας και η γυμναστική δεν κρύβεται αλλά ούτε και η επίπεδη κοιλιά της.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω

DPG Network