Μαργαρίτα Νικολαΐδη:Γενέθλια για τη νικήτρια του Masterchef-Το μήνυμα του Giovanni

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαργαρίτα Νικολαΐδη:Γενέθλια για τη νικήτρια του Masterchef-Το μήνυμα του Giovanni

Οι ευχές για τα γενέθλιά της.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (3/10) η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef έγινε 28 ετών και το γιορτάζει παρέα με αγαπημένους της ανθρώπους. Την 28χρονη chef τη γνώρισες πριν από κάποιους μήνες όταν και δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5.

Tον Ιούνιο έχοντας φτάσει πια στον τελικό του reality μαγειρικής μαζί με τον Διονύση Σαρακίνη, αναδείχθηκε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

christos cal 241314506 867881583889489 939148919081349455 n

Οι ευχές για τα γενέθλιά της

28 κεράκια σβήνει στην τούρτα της σήμερα (3/10) η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Πρώτος για τα γενέθλιά της, από τους πρώην συμπαίκτες της, της ευχήθηκε ο Διονύση Σαρακίνης, ανεβάζοντας ένα κολάζ με φωτογραφίες τους και το caption να γράφει: «Χρόνια σου πολλά Μαργαριτάρι μας. Σου εύχομαι χαρά, ευτυχία, αγάπη, μα πάνω απ’ όλα υγεία και χαμόγελα.

Ο Παύλος έκανε επίσης μια ανάρτηση με ευχές για την αγαπημένη του Μαργαρίτα, ενώ στις ευχές προστέθηκαν και εκείνες των Ιωάννη, Νίκου Σκορδάκη, Στέφανου Χίλα και Αλέξανδρου Ακριτίδη.

MasterChef 5 reunion: Η απρόσμενη συνάντηση Μαργαρίτας- Διονύση και Στέφανου (photos)

Το μήνυμα του Giovanni Scaraggi στα ιταλικά

Ο Giovanni φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτούς που ευχήθηκαν στη Μαργαρίτα χρόνια πολλά. Ο σεφ και αγαπημένος φίλος της 28χρονης έκανε ένα story μαζί της, το οποίο εκείνη έκανε reshare φυσικά στο προφίλ της, στο οποίο της ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της…. στα ιταλικά.

«Tanti auguri Margherita», έγραψε ο Giovanni ανεβάζοντας μια φωτογραφία μαζί της που δεν είχες ξαναδεί.

margarita.nikolaidi 244489401 1037714270318237 4495797065845105878 n.webp

Οι ευχές του αγαπημένου της Χρήστου

Ο Χρήστος Καλομοίρης είναι ο αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας, τον οποίο μάθαμε όταν η Μαργαρίτα κέρδισε το silver award, αφού σε ερώτηση τι θα κάνει τα χρήματα, είχε πει πως θα παντρευτεί με τον καλό της.

Προς το παρόν μόνο πηγαίνουν σε γάμους, με τη Μαργαρίτα να πιάνει ανθοδέσμες και να δίνει το μήνυμα εκεί που πρέπει.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη θα παντρευτεί! Το στοιχείο που προμηνύει τον γάμο

Ο Χρήστος δεν έχει κάνει κάποια δημόσια ευχή για την αγαπημένη του ακόμη, που σημαίνει πως ίσως βρίσκονται κάπου μαζί και το γιορτάζουν. Η Μαργαρίτα δεν έχει δώσει ακόμη κάποιο hint για το πώς και με ποιον θα περάσει τα γενέθλιά της.

Δες όλες τα ευχές στη gallery παρακάτω.