Γη της ελιάς: Το Twitter αποφάσισε ότι ο Αλέξης είναι ο απαγωγέας της Μυρτάλης (photos)

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το Twitter αποφάσισε ότι ο Αλέξης είναι ο απαγωγέας της Μυρτάλης (photos)

Είναι η μόνη φορά που ο Δημήτρης είναι αθώος!

Το χθεσινό (3/10/21) επεισόδιο της Γης της ελιάς στο Mega είχε μεγάλο σασπένς! Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη ότι έχει βάλει στο στόχαστρο τη Μυρτάλη συντάραξαν την Αθηνά, ενώ η νέα επίθεση εναντίον της Μυρτάλης τα αλλάζει όλα! Το Twitter αναρωτήθηκε φυσικά, για το ποιος είναι ο απαγωγέας της. Μερικές μικρές λεπτομέρειες, έχουν βοηθήσει το τηλεοπτικό κοινό να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τελικά ο Αλέξης κρύβεται από πίσω. Φαίνεται πως δεν μπορεί να ελέγξει την εμμονή του για εκείνη και τα παίζει όλα για όλα.


https://www.instagram.com/p/CUc1_lltmuQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μυρτάλη σε κατάσταση σοκ

Η Μυρτάλη δεν ξέρει πια πώς να προστατευθεί. Η μια επίθεση έρχεται μετά την άλλη. Το σοκ που θα πάθει μόλις συνέλθει και δει ότι βρίσκεται μέσα σε μια «φυλακή», θα είναι τεράστιο. Ο απαγωγέας την έχει κλειδώσει μέσα σε ένα απομακρυσμένο σπίτι και δεν έχει σκοπό να αποκαλυφθεί, αλλά ούτε και να την ελευθερώσει. Της μιλά μόνο μέσω ασύρματης επικοινωνίας και κάθε φορά της δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο φόβο. Πάντως αν νομίζει πως μπορεί να κρυφτεί για πολύ, ή ότι μετά από αυτό θα κάνει δική του τη Μυρτάλη, είναι γελασμένος.

Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται η Μυρτάλη και τι της έχει συμβεί, αλλά στα επόμενα επεισόδια, η Αθηνά υποπτεύεται τον Δημήτρη. Και είναι η μόνη φορά που εκείνος δεν έχει ευθύνη.



Χαμός στο Twitter - Όλοι τα έχουν βάλει με τον Αλέξη

Τα tweets χθες «πήραν φωτιά» και όλοι αγωνιούν για το κορίτσι που δε λένε να αφήσουν ήσυχο. Μπορεί η φωνή του απαγωγέα στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου να είναι αλλοιωμένη, ωστόσο οι τηλεθεατές δεν ξεγελιούνται και αναγνώρισαν σε ποιον ανήκει. Εκτός αν μας περιμένει κάποια μεγάλη έκπληξη!

Γη της ελιάς: Η Αθηνά θα γίνει σύμμαχος της Μυρτάλης και το twitter ήδη τη λατρεύει!

Πάντως, η εξαφάνιση της Μυρτάλης, αρχικά περνά απαρατήρητη. Η Μαρίνα και η Ιουλία, θα λάβουν όμως, περίεργα και ψυχρά μηνύματα από εκείνη. Στην αρχή δεν τους μπαίνουν υποψίες. Στην συνέχεια όμως θα ξεκινήσουν τις έρευνες. Τελικά αυτή η απαγωγή θα σημάνει και την επανασύνδεση Μυρτάλης και Στέφανου!

Δες στη photo gallery τα tweets των χρηστών, που θέλουν τον Αλέξη να κρύβεται πίσω από την απαγωγή.